sjuuuk

heeeej sötnosar!!

förlåt tuuusen gånger för att jag inte har skrivit. Har inte haft lust..

och det värsta är att jag skrev ett inlägg gör typ två veckor sen, men det kom inte fram.. :s

men dom senaste veckorna så har min mobil gått sönder, men jag fick den igår. Sen har skolan börjat, och jag kämpar på, haha. Och så har jag haft friends maraton, på youtube(a) är redan på sista seongen(10) haha :D

Men nu är jag skiit sjuk. Jag troor att jag aldrig har varit såhär sjuk i hela mitt liv. Jag har feber, ont i halsen och ont i huvudet. Och det kanske alla tycker är inget stort, men
1. har jag typ aldrig haft feber, tror att jag har haft det en gång till.
2. så har jag sjuukt ont i halsen, ni vet sån där frätande vätska som det finns på typ kemin, det känns som att jag har druckit sån vätska och det fräter i min hals+ så hostar jag 24/7, och varje gång jag hostar, så "guppar" huvudet, eller huvudet rör sig, och då gör det bara mer ont i huvudet.
3. asså det känns typ som att någon ha slagit mig skit hårt i tinnigarna:(
så det är inte så skönt..


jag har tänkt på att göra en annan blogg, med en hadder eller hur man stavar, och en annan bakgrund osv, tycker ni det? isf ska jag frtf ha den på blogg.se eller på nån annan blogg sida?

nu ska jag gå och dricka te så min hals blir lite bättre, vi hörs! puss puss


jag och syrran, jag(är åt vänster) var 4 och min syster(åt höger) var sex. vi åkte husbil till spanien (a)

blogg ledigt

hejhej bloggen!!

förlååååt så mkt att jag inte har skrivit, men jag bestämde mig att ta en liten blogg pause nu när jag hr jullov =)

så vad har ajg haft för mig hmm.. jag skrev senast på nyår vare så ?

Efter jag precis bloggat färdigt så blev de kul, asså inte att det var tråkigt att blogg utan min kväll blev rolig. Jag sncakde med lite hjälpande kompisar på msn, sen så massa filmer på tv, det är synd att dom inte visade några bra filmer runt 4-5-6-7 sen började nothing hill som är heelt underbar =) och sen vare något mer har jag för mig.. hmm, iaf efter 12-slaget så åkte jag och mamma till stan för att hämta min syrra som varit med kompisar (: sen åkte vi hem och höll på lite så =)

på fredagen så vaknade jag typ två..av att sofia ringde och då väckte mamma mig (a) haha. Och vi gick till stan. Sofia skulle köpa jeans, och vi testade en himlans mass jeans innan hon hittade två st (som jag valt (a)) och när vi var på stan träffa ja några, pardis, jessi som färgat håret mörktbrunt :D skiit snyggt! å sen issa. Sen på kvällen gick jag och såg twilight, så sjuuukt bra film kan sätta in va jag skrev på bdb:(läs inte om ni inte har sett den jag skrev ganska mkt som hände)
såg twilight idag juuu:) kom hem typ nyss, och den var skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit bra :D fast jag ville att hon bella skulle bli en vampyr :( liksom staackars henne(Bella) och han(Edward), när hon är typ 50, då är han ju frtf bara 17.. :s men jag tror att det ska komma en till film, en "uppföljare" haha :D och han Emmet var ju såå snygg :D men hans syster va ful.. :p och mamman var ju fett snäll, asså vampyrmamman :D och hon Lisa (: iaf, sjuuukt bra film! orkar inte skriva mer, men se den!! :D å juste, sofia du hade rätt, första gången?! nej skojjar :) men är man stark så kan man medje att den andra har rätt :p- han var snygg :D mycket snyggare i filmen än på dina FULA bilder XD, nu snackar vi förstås om edward eller hur fan han stavar, ahhaha (a och vilket ballt hus dom hade ;o ahhaha och när dom spelade baseball, och han heeemska Jeams kände att det var en människa mer så reagerade alla och ställde såhär konstigt, hahahahah så sjukt kul:D och när dom flög upp edward och bella. Sen satt dom i träden, så sjukt fint :')(-man ser på bilden fast inte så mtk som på filmen:))

haha så :p men den var sjuukt bra=) och nu vet jag att det kommer att komma en uppföljare (a)

på lördagen så var jag först hemma och höll på med datan, och sen gick jg och köpte godis med sofia, och vi gick hem till mig efteråt. Och sen så gick hon och jag var bara hemma resten av kvällen =)


Igår(söndag) så kom sofia till mig på dagen/kvällen och sov här =) vi höll på med datan och tog massor med kort, och sen senare på kvällen råka jag raddera alla ! osmart jag vet.. men sen tog vi några nya :p och vi kolla på mamma mia och sen I could never be your woman. Båda sofias som hon tog med sig. Dom var bra =)) sen somna vi typ 4-5.

Idag så vaknade jag av att sofia väckte mig typ halv 12.. och sen åt vi frulle och sen så gick hon och jag gjorde mig färdig och sen åkte jag och mamma till stan för att jag skulle klippa mig. Och fan(förlåt men jag måååste avreagera mig!!) seriöst kuk fitt hor frisör!! Hon har förstört mitt hår totalt! hon klippte luggen jag skulle ha, HEEEEEEELT fel!!!! så sjuukt arg på henne(hon som klippte mig)!!! Jag sa att jag ville ha sne lugg och hon har klippt som en vanlig pannlugg fast det är som att man har klippt bort ena halvan. Så sjuukt fuult. komemr ine kunna gå till skolan på torsdag... så åååååååååååååååååååh jag kan bara göra sönder ngt eller gå till salongen och slå henen så håååårt!!!!!!!!!!!! :@:@:@:@:@:@:@@@@@

efter klippningen så åkte vi till ikea och jag köpte eller fick tavlor som ja ville ha, sånna med blommor som typ halva världen har.. men dom är fina :) och typ nyss så såg jag min syster och mamma på en film som hette flickan. på egnelska och dom säger flicka, haha så gulligt :) men detär en häst film, är itne såå mkt av en hästtjej, fast den var skiiiiit bra :D

okej, jag lovar imorn får ni massa bilder på kläder, tavlor och på männikor :p

puss på er kära läsare!! <3<3

RSS 2.0