stackars kändisar..

idag så var det ett program om britney spears, och hur hennes liv är och om paparizzerna (stavning) och jag tycker så himla synd om kändisar..speciellt britney, tänk att hon aldrig kommer i hela sitt liv kunna vara ute i riktig luft utan att bli fotograferd, snakka om inget eget liv..Dom behandlar liksom kändisar för offer. Så himla synd om dom, liskom utan kändisarna skulle inte dom ha pengar, eller ngt. Visst jag älskar att läsa skvaller tidningar och sånt men liskom man behöver kanske 10 bilder för att alla tidningar ska bli nöjda inte 1000000000000000000000000 st som dom tar varje sekund.. tycker synd om dom iaf..

 

och sen så har jag sett på one tree hill oxå, det var ett sorligt avsnitt :( vill bara att Q ska leva igen och att brooke ska berätta för payton(stavning?) vad som har hänt :/ och att brookes mamma ska dö.. den bitchen..



aja, nu ska jag ta bort sminket och kolla på tv eller ngt (:

 

puss <3


Första advent

hej sweetheart's!

Igår så var jag ju först på min systers dansuppvisning och dom dansade väldigt fint ! Nästa helg är det min tur att gå upp på sean(fast en annan än där dom var) vi ska dansa framför 1000 personer.. Gud snälla rädda mig ! Men jag brukar alltid bli nervös en timme innan jag ska gå upp, och sen när det är vår tur att gå upp så försvinner det, men den här gången är det sååå många fler som ska kolla på än det brukar men det går nog bra ! :)

Och efter dansen så gick jag hem och fixade lite och sen åkte jag till bälinge och träffade delara och sen sa jag hej till aprdis och sen gick jag och delara till sandra (: Först kolla vi på en film som sög. Men delara ville fortsätta titta påd en och det var skit svårt för att den hackade varannan minut typ, bokstavligen. Sen åt vi och fortsätte att kolla på den sen så orkade inte jag och sandra mer så vi gick in till hennes rum och kolla på en annan film komer inte ihåg vad det heter, men den var sjuukt bra, men jag hann inte se hela innan jag skulle ta bussen hem. Och bussen skulle komma halv tio men den kom kvart i ist, och jag var kall, blöt(det regnade lite) och behövde gå på toa.. Sen när jag kom till stan var klockan kanske 10 över 10 och då behövde jag vänta på bussen till typ halv och sen kom jag äntligen hem typ kvart i 11.

idag har jag dansat bara dansat :D kul kul, vår dans är äntligen heelt klar (: Idag är det ju första advent oxå (: lussebulle dagen med andra ord :p har redan ätit ett par, mamma har bakat =) (a)


Nu måste jag snakka med anna, det har hänt en sak med henne, hejdå<3

lördag

hej sötnosar :)

hur mår ni? jag mår ganska bra, är lite arg på en viss person (får inte säga vad som har hänt för min kompis) och sen är jag lite trött oxå.

Sist jag skrev  var i onsdags va? förlåt för dålig update dom senaste dagarna.

I torsdags så hände den dära hemska saken, jag kan berätta lite, vi bråkade med en kille i min klass som har adhd, lite dumt jag vet men ändå, han kasta snöbollar på oss vi ba; men snälla sluta men han fortsatte typ 10 ggr, sen blev min kompis arg och det blev ett stort bråk som slutade med tårar och pain. Och hans glasögon fick repor på sig efter allting, och han skyller det på mig, fast det inte ens var jag som hade gjort sönder dom, och nu vill han att jag ska betala, asså det var itne ens jag!! ååh, blir fett arg, men min mamma ska snacka med hans mamma osv.

I går så var jag i skolan som vanligt, och efter det så var vi med massa människor utanför skolan i typ två timmar :p(a) och jag delara och sandra hyrde film som vi ska se idag. Och såg ni på idol?? ahahahha, stackars tjej, blev heeelt hysterisk! XD liksom stackars henne på måndag i skolan, allså om hon itne är för nere för att gå i skolan haha, annars oj oj oj. Och hennes föräldrar, på jobbet liksom; "jag såg din dotter på tv i fredags" dom ba;" mm.. *kliar sig i huvudet*" haha :D hahah, sen när johan åkte ut, filma dom typ alla hans fan, shit va dom grät, lika mycket som min egen syster gjorde i soffan.. men jag är säääker på att han kommer bli stooor! och kan inte fatta att han åkte ut, eftersom han har mest fan av alla!! varför röstar dom inte??:S om alla rösade skulle han ha stannat kvar, det är jag säker på. Dom får lisksom skylla sig själv lite..Och det var synd att han åkte ut för jag börja gilla hnm :( men kevin och robyn ska vara i finalen ! Så är det bara!

idag ska jag först på min systers uppvisning på grand och efter det så ska jag hem och fixa lite och efter ska jag hem till sandra ju för att fira henne, och vi ska tita på film och lite så, och sen efter ska jag kanske sova hos agnes eller hon hos mig om det inte blir försent ;)

nu ska jag börja fixa mig lite  (:

ha en bra dag! puss puss <3


mullad

hejhej!

förlåt att jag inte skrev igår. Det hände massa skit saker;

Först så på morgonen så skulle min pappa skjutsa mig till skolan, men han ångra sig i sista sekunden så det var bara att skynda till bussen. Jag skulle ta den som gick 08.06, men fitt hor bussen kom inte förän halv nio(då jag igentligen börjar) och bussarna skulle gå va tionde minut så alla tre st bussarna var försenade, men vår matte lärare gav inga prickar eftersom det var så många bussar som var försenade osv. Och på matten så var sandra skit busig och måla plyerssträck i hela mitt ansikte hela tiden och jag samma på henne, så båda vi gick ut från mattelektionen helt gråa i ansiktet.. Efter skolan så var jag med massa människor medans jag skulle vänta på att min kvarsittning skulle börja. Men sen så sket jag i den iaf, och stack till stan med oskar, simon och isak. Sen kom oskars störiga lillebror oxå XD (a) och så kom pardis till skolan som varit i LA, lyllosbarn, så det var kul att träffa henne<3 Så jag kom hem typ fem-sex och då så gjorde jag läxa och titta på tv ;)

 

Idag så var det en kall dag, jag hade först kemiprov på morgonen som gick bajsdåligt, och sen engelska och svenska-förhör i båda, lunch, inställd spanska, biologi och sen matte :p och vår mattelärare fick damp på mig och sandra för att vi målade i varandras ansikten igen, jag bad sandra att skriva"grattis sandra" i min panna och då fick malin damp och hon ba; TJEJER nu måste jag flytta isär er! sara du sätter dig där! *och pekar på en plats bland nördar typ* jag ba; neej!! vad har jag gjort?! hon ba; men ni jobbar ju inte när ni sitter brevid varandra! jag ba; men vi väntar ju på hjälp!! hon ba; men ni kan ju inte jobba när ni sitter brevid varan! jag ba; eeh? joo hon ba, är det säkert? jag ba; men jaa, vi jobbar bäst, och vi är bäst i den här gruppen och det vet du!! *ego ahah* hon ba; men jag sa inget om det.. jag ba; neej men ändåå sen så slutade hon och hjälpte nån annan. Tjurkärring..moss på dig XD hahah.
efter skolan så hade vi "snö krig" och jag blev mullad typ huuundra gånger av oskar, så jag gick hem helt ruffsig i håret, kall, blöt och hade mascara i hela ansiktet..

nu ska jag gå och kolla på gre's som redan har börjat.. jag vill ha sånt minne som grey's syster, såntdär fotografiskt minne, att man kommer ihåg allt man ser, det är fett coolt!! :O

och imorn så åker sofia till sina kusiner :(


puss puss<33


juul

hejhej igen!

är på mycket bättre humör nu (: dans gör mig glad. varje lektion nräa jg blir sur elelr ngt ska jag gå ut i lektionen och dansa lite sen komma in igen haha XD

på vägen hem så sa sofia att det abra är en mpnad kvar till jul, exakt! och ingen av oss har börjat köpa julklappar, okej lite panik XD

och en sak som jag glömde säga i lördags, jag har fått en kusin!!:D:D en liten killkusin som kom en dag efter min brors födelsedag, 22/11 ååååååååååååååh kan det itne bli jul snabbt så jag kan åka och se hnm?? MIN lilla bäbiis :D

haha men nu börjar prison break, älsakr det programmet! haha hejdå<3


fuck livet, jag orkar inte mer..
hjärtat är krossat i tusentals bitar
och ingen, ingen kan laga det..
varför känns livet så kass? varför
kan itne bara allt vara enkelt ?
så fucking mycket som händer,
och jag vet seriöst inte vad
jag ska göra..förlåt att jag är
den jag är, men ingen är perfekt..

fucking snö väder!!

hejhej!

idag har det varit en sjuuukt dålig dag för mig, ingenting har varit bra, ingen ljuspunkt eller ngt :(
bara massa snö, snart lägger jag mig ner på marken för att bli snö begraven..

ska snart gå till dansen, har ingen lust faktist, vilken skit dag! :(

skriver när jag kommer hem<3


ingen är perfekt

snödag

hejhej!

guuuud va mycket snö det är ute :o okej, jag skiter i reklamen, nu är det vinter! hahah.

Idag så har jag pluggat lite musik. Och det är hemskt hur människor behandlar varandra! För det jag läser om handlar mycket om slaveri, när man hade mörkhyade slavar och sånt. Och nu klagar USA och amerika att det är mörkhyade i deras land-men dom får skylla sig själva eftersom det var dom som tog dit dom i början. Usch, jag hatar rasism!

Jag ska snart åka till dansen(cheeren), idag ska vi nog snacka om vad vi ska ha på oss, vi ska nog ha massa guld på oss, för en av våra lärare älskar guld och glitter och shit. Men alla har alltid på sig leddins och hotpans och sen svart topp, och vi ska nog ha guld skynke över linent eller så och sen guldiga poms poms (a) Jag och sandra ska kanske börja på cheerleding, det är ju nästan samma sak på cheerdance fst man kastar folk upp i luften.. hahah :p

Nu ska jag äta upp min frulle och sen åka till dansen!
hare bra! puss puss <3


snö :o

hej bloggen!

hur har er dag varit?

min har varit tråkig, hysterisk, hemsk och bra :) ahha

dagen började ju med plugg(har ju musik prov på måndag, bluesens historia..), har itne hänt så mycket plugg sen dess..ska läsa igenom lite snart sen jobba massa imorn! Det är så mycket text och skit. Det blir mycket plugg imorn, om jag inte får bra på provet får jag göra omprov eller nått..Senare på dagen får man reda på att pappa har kört av vägen, dum han är liksom först;
* Köp inte en bil om du ändå kommer att förstöra hela skiten efter en månad
* Sätt dig inte i en bil om du inte kan köra, klantskalle.. ahah XD
men allt gick bra, han har bara lite blåmärken och sår "/
så mamma har varit på akuten hela dagen så jag blev skit hungrig och min brorsa som nyss hade kommit hem(det här hände typ 3 timamr sen) med sin kompis ebjöd sig att laga mat. Sen fanns det typ inget så jag sa att jag inte behövde ngt. Men ändå så gjorde han varma mackor till han och hans kompis, och ajg blev lite sugen så jag gjorde en till. Sen så skulle han ut igen och säger; sara kan du ta undan? sen stack han bara jag ba; aha..
och det som låg framme var två osthyvlar, en smörkniv, en vanlig kniv, en skärbräda, stekpanna och voffeljärn. Sen så tog jag undan allt utom stekpannan och voffeljärnet för ajg vet itne hur man diskar dom(kalla mig ree jag bry mig inte XD) Sen kommer han hem och skriker för att jag inte har tagit undan.
B står för bror och J för jag
B; sara varför har du itne tagit undan för?!
S; jag har ju det??
B; när jag sa att du skulle ta undan menade jag allt! inte bara en kniv och osthyvlar
S; men jag vet ju inte hur man diskar resten?
B; du är 13 och inte vet hur man diskar en stekpanna?! Jag ska berätta för mamma att du uppför dig såhär!
sara tänker; som att hon kommer bli arg eller vafan har jag gjort?!:S
S; men gör det då!!
mamma kommer hem
B; mamma du får fan sancka emd sara, hon kan itne ens diska en stekpanna efter jag har gjort mat till henne!
S; Du lagade mat till dig själv inte till mig din fucking idiot och hur ska jag kunna diska något som jag itne ens vet hur man diskar!?!?!?

Sen pågick det sådär ett tag (a) haha hatade min bror då..

Så jag fick pengar av mamma och gick och köpte färdigmat och godis *tjockis* och shiiiiit va mycket snö det är ute!!! NU har vintern kommit väntar bara på att br:s reklam på tv ska komma sen är jag nöjd!

nu ska jag värma maten och titta på tv, puss puss <3


mitt öga XD

lördag

hej bloggen och hej pluggdag!

hur mår ni?
själv mår jag ganska bra, liite trött men annars är det super! Vädret är jätte fint ute :D ahhah.

Vaknade runt halv tio eftersom min familj hade sätt på väckarklockan(?) och hade öppnat min dörr, tack så mycket familjen, den ända morgonen jag kan sova huuur länge jag vill oxå..

dag så blir det pluggdag, har ett sjuukt stort musikprov på måpndag som jag inte har börjat med innan idag, har läst igenom allt, ska plugga lite mer senare. Idag blir det en hemmadag tror jag ska kanske sätta på mig klöäder och gå och handla godis eller ngt annat om jag hinner (a)

nu ska jag läsa lite bloggar och snacka med folk på msn.

Ha en bra dag! puss puss<3

fan va allt det är !

hejhej!

hur mår ni? själv mår jag bra utom att jag har ont i magen och fryser :( kom hem för en liten stund sen, och fitta vad kallt det är ute!!:O ett tips är att alltid ha med er vantar till skolan!! haha :D

imorse så var det ganska stressigt, vet inte varför vakna i tid och allt.. hah iaf och min mascara fuckade sig, så jag tog bort mascaran och sen fixade igen och sen när ajg ställde mig i hissen så såg jag att jag var svart över hela näsbenet eller över näsan, jag ba; FUCk så jag fick springa in igen och fixa sen vare bara att skynda sig till skolan :p
 skolan var ganska bra hände inte så mkt grejjer.  Den var en ganska tråkig dag :( sen så var itne oskar i skolan för att han var på sin mormors begravning :( ska ringa eller smsa han senare och fråga hur han mår, hur bra kompis är inte jag? :D ahah skämtar <3

Idag så fller min bror 19 pr, grattis grattis, fast det är ett problem..han är magsjuk! stacakrs liten(stor) på sin födelsedag liskom :p

nu ska jag ta något att äta och sätta på mig mjukisar (:

puss puss<3

jul !

hej igen

sitter och kollar på how I met your mother. Och det blev pause och det kom reklam för cola. Sån där jul cola reklam ni vet osm är varje år? Nu är julen här :D Och jag kom på att det kommer bli så sjukt jobbigt nu på julen att inte dricka läsk,(jag dricker ju inte läsk längre, sen i somras) för liksom julmust är ju en del av julen? :/ men jag får hålla mig.. :p får bara skylla mig själv(a)

idag så mätte vi mig igen och oskar, och vi är lika långa XD ahah(a)

men nu börjar how I met your mothe igen, hedjåå! <3

UPPDATE

har glömt att berätta, men min brori fyller 19 imorn!! :D grattis i förskott brorschan!!:D<3

Torsdag

hej bloggen !

Kunde inte skriva igår för att jag kom hem ganska sent eller sent och sent men iaf, och så var datan upptagen hela kvällen.


Igår så var jag i skolan som vanligt, vår svenska lärare var sjuk så vi hade  lunch i tre timmar :D men delara mådde dåligt, hon hade inte ätit "ordentligt" på flera dagar, som jag tycker är väldigt konstigt eftersom hon äter som en gris-fast är skit smal ändå! *avis -.-*  Sen efter sista lektionen-matte, så kom typ alla lärare till oss. För melina går i matte grupp fem. Men hatar typ läraren-tomas vi har han på lektionen innan matten, biologin,så då är hon redan sur på han när det ska vara matte, för dom bråkar typ hela tiden, iaf, så kom dom och snacka om att vi var pratiga osv. fast dom skyller bara på oss, orettvist :/ hahah hur som helst :p och efter matten när vi hämtat våra saker, klockan var typ tio över 4 då. Sen när vi kom ut så stod massa kilalr i vår klass och i andra sjuan och "rapapde" sa typ rim tillvarann om ni fattar? sen var en lärare där oxå och massa XD skit kula rim hahah :D efter så gick jag oskar och evvo till almtuna, men på vägen så gick evvo och jag och oskar gick och sa hej till agnes, som bor på vägen till skolan, och vi bestämde att vi skulle på stan senare efter hon ätit. Så jag och oskar gick till almtuna och åkte på isen XD sen gick vi in i omklädningsrummet och väntade på hans bror,
men jag gick innan dom slutat, klockan var typ 6 och jag gick till agnes och vi gick hem till henne typ kvart över 7 och glodde på kort sen gick jag ääntligen hem, och ÅT var så himla hungrig, hade inte ätit sen typ 10-11 på morgonen !

Idag så var det en bra dag, gjorde inte så mycket, kom hem för ett tag sen, ska ta och äta ngt ;)
skriver kanske senare, puss puss :)


tassar -.-'


min och agneees


nån hade gjort en stjärna på marken på johannesbeckskolan :p
diana i mitten :p


-||-

slask =/

hejhej!

ååh, nu är det bara massa slask ute :( såhär ska inte vintern vara!! det ska vara snöö!! inte massa vatten i klumpar som ligger på marken :p hahah, usch och sen blir skorna blöda och händerna iskalla, usch för slask! :(

idag så har det varit en bra dag, inga störe utbrott eller så :p luffade på skolan till typ kvar i fyra och slutade 20 i två.. inget liv jag vet, men vår skola är stor och rolig att vara i (: ahha har inte ens varit i alla salar än (a) men efter min sista lektion(gympa, jag var inte med, men jag busade och gick runt i bar strumpr i korridorerna och i trappan för att snacka med oskar och sofia med diana =) så nu är mina strumpor lite smutsiga XD) sen efter så hade jag persiska som gick förvånande bra eftersom jag inte har tränat något(hade samma läxa som förra veckan) och efter så gick vi runt och jag visste inte om ja skulle ha kvarsittning eller inte, och hon som skulle sitta där hade ingen namn lista på dom som skulle ha den här gången så jag ska ha nästa vecka ist ;)

Och igår på dansen så valde vi vad vi skulle ha på oss, eller pratade om det iaf. Jag och sofia ska ha färgglada leggins och en stor typ blommig tröja och skärp i mitten :p (a)

Ikvl blir det lite läxor-engelska och fysik och sen ska jag titta på deperate housewives :D fan nu blev jag sugen på kakor =/ vet inte varför hahah XD aja :p

nu ska jag titta på bring it on in it to win it igen (a)
hare bra! puss pus


Dirty dancing

hejhej!

igår så jag på dirty dancing, asso, OMFG!! alla som inte har sett den, MÅSTE se den!! Han som spelar med, patrick swayze han är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SNYGG!!! omg jag börja grina innombords, han borde få leva för evigt! oooooh, aaaaah:D hahha, alla se den!!  slutet, ååh:D

visst är han snygg????????:O och det romantiska i slutet när han sjunger med och ba; I've had the time of my life and I never felt like this before yes I swear it's the truth and I owe it all to you

ååååh (a) låten är oxå så himla bra!!!

nu hinner jag inte skriva mer måste skynda mig till sofia! puss puss <33

söndag

hejhej!

förlåt att jag inte har skrivit på typ två dagar har varit lite upptagen :p

i fredags vare skola och efter lunchen gick jag sandra och delara till musikenshus och hade ruuligt som vanligt. Hade ingen spanska så jag och heddia gick runt och luffa i skolan, sen gick vi till monikas gympa och snacka lite med henne. Sen gick vi till musiken för att få hjälp med det sjuukt stora musik provet vi har om två veckor. Och sen sluta dom andra och vi var med dom som vanligt, sen kom agnes som hade åkt hem för att hon var sjuk,  och efter så gick jag och oskar till almtuna för hans brorsa hade basket träning och Iska var där, efter gick vi runt i skolan och gick tillbaka till deras träning och hade det sköjj i killernas omklädningsrum och busade med småå skiit söta tjejer XD(a) sen så stack vi hem och sen träffades vi igen runt åtta, vi gick till willys, hem till sofia var på skolgården(almtunas) och massa mer :)

igår så gjorde jag itne så mycket på dagen, men på kvällen så åkte jag hem till becka med flikkorna och vi hade tjejkväll, det var jag, sandra, becka, delara, pardis, diana, heddia och melina (: vi åt, busade titta på tv, busade osv :D tog bilder som jag lägger upp senare ;)

och idag har jag dansat från 1-3 och sen var vi på kvarnen efteråt där vi hyrde filmer, bring it on in it to win it, flashdance och dirty dancing, samt lite godis som redan är slut :p idag blir det lite pluggning oxå ;)

nu ska jag fortsätta att köra snurra flaskan fast abra sanning med sandra, det stannar bara mellan om så jag kan inte skriva ngt ahah, men vi kanske hörs senare idag! puss puss

torsdag

nämen hejdär !

hur mår ni?
själv mår jag bara bra, kom hem för kanske en-två timmar. Hade gympa på johannesbäckskolan-fotboll. Och det ligger typ två minuter från mig å det gick fort hem :) hahha.

idag har det inte hänt så mycket, skolan bara, båda maija och sofia var sjuka men tror att dom kommer imorn.  Det har varit en skön vecka har inte ahft så mycketläxor, eller vi hade mycket igår, svenska prov- som gick bra, engelska-inte så bra, spanska-ganska bra, sen på biologin igår så gick det jättebra faktist! hann sjuukt mycket, var bara för att jag satt inne i ett grupprum där alla spec är med spec lärare med heddia för vi ville, för om vi itne skulle bli klara med saken vi gör(vi gör en affich om ekosystem) så skulel vi får göra den hemma och det orkade ingen av oss :p

i helgen så blir det filmkväll hos rebecka vidmark med tjejerna, ska äta och kolla på film (: sen påsöndagen blir det dans(i två timmar), träna till musikprovet och fixa naglarna osv ;)

och nästa helg på lördagen så blir det en heela dag med sandra och delara, eftersom sandra fyller år, vi ska på stan och äta och sen bio :)
sen på lördag dans och hemma eller ngt (:

nu ska jag äta ngt :p hare bra kyyssar(k)

tisdag

hej hej!

här kommer ett ganska långt inlägg eftersom jag itne har skrivit ordentligt dom senaste dagarna :p

I lördags så var jag med Diana, vi var först på stan och jag köpte ett linne/tunikafrån Gina tricot för 100 kr, sen titta vi lite på hårfärger oxå för jag ska färga mitt hår :) lite mörkare än vad jag har nu :D
Sen efter gick vi hem till henne och hämtade filmer. Sen åkte till willys och köpte godis. Sen hem till mig och höll på med datan, åt, titta på film,  och sen data igen (: Sen åkte hon hem runt 10 och jag snackade med delara i telefon :)

På söndagen så hämtade vi upp diana och sen pkte till min dans, jag dansade, inte likakul som det brukar vara. Alla var inte där så vi kunde inte göra den roligaste delen på vår dans :p ahha, men nästa vecka så ska vi dansa i två timmar ist för en från 1-3 :D dans daag(A) ahah :D sen på kvällen så tränade jag (:

Igår så var jag i skolan, och fick reda på att jag ska ha prov i musik om två veckor (snälla gud hjälp mig) haha och sen efter dans :)

Idag så hade jag sovmorgon för vi hade ingen matte, men ist så har vi en diagnos imorn så jag mååste plugga :p men jag kan det mesta (: Sen har vi engelska glosor till imorn :/ men jag är bra på att träna glosor och lär mig fort så detgår nog bra (: Sen efter skolan så var vi och gick runt i skolan sen gick ajg och träffade amanda<3

Blev itne såå långt, men skriver imron! puss puss <3

söndag

Asså, älskling, jag saknar oss. Allt vi har varit med om tsm och hur nära vi har varit, allt det känns som ingenting längre. Jag vet inte varför, men vi kommer bara längre och längre ifrån varann varje dag. Alla bråk jag har varit med om under det senaste ett och ett halv året har alltid handlat om samma sak på ett sett, och gett mig "tecken" om en sak, du. inget som du har gjort fel, utan det har visat mig att jag ska alltid kämpa för dig, och försöka ha dig kvar vid min sida så länge jag kan, för att vänskapen vi har är unik, men jag fattar inte. Varför vill alla att vi inte ska vara tillsammans? Så känns det som, att alla gör allt vad dom kan så att vi ska sluta vara vänner. Och allt som har hänt i 6:an.. jag förstår att du ville släppa allt och bara skita i den tiden och börja om på nytt-med andra människor.. men jag vill vara med dig frtf.. att dina bästa minnen ska vara med mig, och mina med dig. Som jag hade planerat.. men inget blir aldrig som planerat, varför? Kan inte bara livet fungera som man vill en gång? Tiden som har varit kommer alltid att vara en del av mig. Men ååh, jag vet inte hur jag ska förklara.. förstår inte bara hur allt kunde bli såhär fel? hur kan det har blivit att jag är på en sida och du på en annan, med en helt ny värld i mellan? Är allt mitt fel? vad har jag gjort? Är mitt fel att jag mår dåligt av allt? Är jag lycklig? eller låssas jag bara och lurar mig själv att allt är helt perfekt? Massa frågor utan svar. Frågor med svar bara jag kan svara på. Förut var det du och jag. jag och du. Men nu är det du och nån annan och bara jag. Det känns eller det är att alla, alla mina närmaste kompisar har nån som man älskar mest, eller iaf hör ihop med. Och jag är nära alla. Visst det kanske är sjuukt skönt ibland. Att inte bli "tvingad" att var med nån osv. men ibland det blir ensamt, att inte bara ha en man kan snacka med. Du var den personen för mig. men nu är du den för nån annan och jag vet inte vem jag ska snacka med om allt. jag kan frtf berätta allt för dig, men nu är du inte min. Vi sa föralltid? varje gång vi är tsm och har det bäst så påminner det mig om hur det var förr och jag vill tillbaka. Och ha det så varje dag. Man kan inte gå tillbaka, kan inte spola tillbaka tiden, men om jag kunde, skulle jag spola tillbaka allt, och sen stanna när jag var som lyckligast-när jag var med dig. Och sen stanna där föralltid.. kommer alltid att älska dig, och följa efter dig och kämpa för oss så länge jag orkar. för jag kan inte förlora dig.. det går inte, ett liv utan dej, nej vill itne ens tänka tanken, men, jag saknar oss<3

Gumman, du vet att jag älskar dig, och kommer aldrig att lämna dig, så sluta vara rädd. Och sluta att håll fast vid dom du älskar, om du fortsätter kommer kanske dom att lämna dig. Du påminner mig om mig själv för längesen. Jag var exakt som du,höll fast alla jag ville ha kvar livet ut. Men jag var ännu värre, trodde jag kunde bestämma över dom och tvinga dom att bara vara mig, och inte lämna mig. Till slut var jag nära att tappa dom alla. Dom hade fått nog. Sluta hålla fast vid folk innan du blir som jag var. Jag vill inte det ska hända dig, låt allt som händer, hända. Det blir alltid bäst så. låt folk var med dom dom vill. Ingen kommer att lämna dig, sluta vara så rädd. Tro på dig själv, och tro att du förtjänar det bästa, för det gör du. Bästavän, jag vill bara ditt bästa, så varför tror du att jag vill såra dig hela tiden? Det sårar att veta att du bara tror att jag vill dig ont. Har jag gjort något som visar dig att jag inte älskar dig? och bara vill såra dig? Hoppas inte det..vad som än händer, så kommer jag alltid att älska dig.


Behövde skriva av mig lite, skriver om helgen i morgon eller i veckan! älskar er<3

lööördag

helluu!!

förlåt att jag inte skrev igår det har hänt ganska mkt och datan har inte varit ledig så mkt :p
Igår så var jag ju i skolan, sen var jag på musikenshus på lunchen med mina älsklingar delara och sandra. Vi tog massa kort som jag lägger upp senare när jag har satt in dom på datan ;)
Sen efter skolan så gick vi till stan för jag skulle köpa skor.
Först så vare bara jag och delara och sandra men sen kom diana och sen heddia, monika och melina sen gick alla utom jag och diana, jag köpte ett par skor, kan visa sen ;) Sen efter skolan så gick vi till stan för jag skulle köpa skor. Sen på kvällen snackade jag med sandra och delara sen så somnade jag skit tidigt, typ 11 kanske XD haha så jag vakna för typ två och en halv timme sen. Och sen dess har jag kollat på MTV EUROPE MUSIC AWARDS 2008 (:

Idag ska jag också till stan med diana, ska köpa benvärmare, ett linne och  kanske ett par örhängen eller ngt oxå ;)

En sak som jag har börjat märka är att jag sover jättekonstigt! Förut sov jag alltid på sida eller ngt sånt. Men nu kan jag somna heelt rakt upp och ner(eller hur man säger) jag kan ligga helt rakt och ha huvudet upp mot taket. Och ha täckert upp till armhålorna och sen ha armarna över täcket XD hahah eller ni vet som man brukar göra påereklam eller så att man har handflatorna mot varann och sen ligga på sidan och ha händerna under huvudet/kinden hahah. Konstigt va? XD


Nu ska jag fortsätta att titta på  MTV EUROPE MUSIC AWARDS 2008 !

hare bra skriver mer sen! + så kommer min hedline i helgen!! :D

puss puss <3

Tog bilder på delara i webben när hon var hos sandra XD


hahah skrattar alltid när jag ser bilderna XD kolla på den längst ner i vänster XD hahaha *garv*

torsdag

hellu !!

händer?

själv gör jag typ ingenting, har bara tåkigt som vanligt =)

Förlåt att jag inte skrev igår.
Inget speciellt hände eller dom senaste dagarna och det är drf jag inte har varit så aktiv eller skrivit intressanta inlägg :p

Något jag tänkte på när jag var på väg till skolan var att på vinter så får man typ alltid munsår! och det här var äkta sara förra året; är på väg till skolan och slickar sig runt munnen för att titta att man inte har tandkräm eller liknande runt munnen, sen så är det kallt ute och man känner att munnen "drar ihop sig" och blir "rynkig" och då "drar man isär" munnen så den blir rak liksom och då känner man hur man får sår över hela munne och börjar blöda osv. Sen är man förstörd i flera dagar/veckor.. Men i år är jag förberedd för alla kall dagar eftersom jag använder leppsyl heeela tiden :D hahha sara är duukitg (A)

haha jag snackar med sandra på msn och vi ba:
sandra: sho
sara: händer??
sandra: på rumpor..
sandra: HAHA fattaru??
sara: HAHAHA jaa, är inte blond?! :D

*sandrar lägger till en punkt på sitt namn"

sara: asso du la till en punkt på ditt namn xD
sandra: vadå
sandra: DE ÄR SVENSK GRAMTIK
sandra: IDIOT.
sara: hatar punkter mest av allt efter rasism, blodpuddig, darin, krig, och rasister
sandra: HAHAHA
sandra: DARIN
sandra: rasism, krig, och rasister
sandra: HAHA
sandra: de hatar man sen ba darin, blodpudding HAHAHA PUNKTER
sara: HAHHAHAHA jaaaaa
sara: rasism, rasister, krig, blodpudding sen punkter!!!
sandra: HAHAHA


okej vi har sämsta sämsta humorn jag vet !! eller hon har.. men jag är trött så det var roligt för stunden XD hahahh

Nu ska jag ringa mamma, sen snacka vidare på msn, träna med pardis, diana, delara, heddia och mamma :D sen plugga och sova :D

hare bra puss puss <333

tisdag

hejhej!

Förlåt att jag inte skrev så mkt igår.
Igår händer typ ingenting, jag somande typ ett på söndagen så jag sov jättelite på natten så allt gick extra långsamt på morgonen så jag inte hann skriva + så tappa jag mitt puder i marken så att det gick sönder :/ Sen på kvällen hade jag ingen lust :/
idag har ingen speciellt heller hänt, skolan, var inte med amanda för hon är sjuk :( krya på dej hjärtat !

Min syrra har börjat göra en design nu, väntar bara på att jag ska hitta bilder jag vill ha XD ska leta lite nu och imorn ;)

Nu ska jag leta lite efter bilder sen blir det Desperate housewives och efter det christin (:
hare bra! puss puss <3


vet inte vrf bilderna blev så små :S

måndag

hallojsan !

Här får ni en dagens och en liten uppdate om höstlovet för jag har ingen lust att skriva idag, vet itne vrf, är trött somna typ ett i går :/ aja, älskar er pusshej !

Höstlovet;

Fredag; Va med kompisar på stan. Sen sofia på kvällen.

Lördag; Sthlm med mamma och köpte min jacka, sen chilla hemma på kvällen (:

Söndag; Hemma på dagen sen agnes hela kvällen !

Måndag; typ ingenting, gick till stan med agnes sen hem (:

Tisdag; INGENTING :D chilla typ bara =)

Onsdag; ignet på dagen, men sofia och agnes kom på kvällen och sov över (sen den natten har jag inte sovit ordentligt och har varit trött typ hela tiden XD)

Torsdag; Var med agnes och sofia på dagen, sen åkte jag hem och sov hos maija på kvällen <3

Fredag; Var emd maija pådagen, sen åkte hem och kusin kom sen var med henne.

Lördag; Var med kusse hela dagen, och mama och syster, vi fika och bowla, jag såg vääärldens sötaste kille på bowlinghallen sara är kääär (AA) taha men min syrras kompis har typ varit tsm med hnm (tror hon så jag ska fråga om hon kan fråga vilken skola han går på(om det är han) osv. Sen var på stan och gränby mot kvällen.

Söndag; Gick till gränby med agnes och sen var hon hos mig sen träna jag på kvällen.

Såå där fick ni en uppdate (och jag!) vad jag har gjort i veckan (:

Nu kmr en dagens !


Dagens humör: glad, sprallig och trött :D
Dagens borde: plugga persiska och sova !
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens smink: mascara, foundation, puder och täckstift ;)
Dagens klädsel: Jeans, svart linne, tjact tjocktröja, svarta nioce skor och röd evers jacka ;)
Dagens planer: plugga sova !
Dagens vill ha: bärbar data, addidas tröja, jeans och skor !
Dagens längtan: tills imorn när jag ska träffa amanda, och till helgen =)
Dagens fundering: inga (A) har varit tankefri XD
Dagens beroende: kärlek (A)
Dagens tråkigaste: lite saker i skolan
Dagens ord: rasism/rasister
Dagens personer: älsklingarna i skolan och på dansen
Dagens tidning: ingen :p
Dagens låt: en på dansen som jag inte vet vad den heter :'(

Imorn ska jag träffa amanda,så skriver när jag kommer hem !! <33

träna

hellu!!

Hur äre?
själv mår jag supär :D lite trött bara(a) kom nyss hem från friskis och svettis, har tränat ;D -om ni inte var smarta nog att fatta det själva XD

på gränby så köpte jag ingenting utom hårnålar XD agnes köpte en bh och hårnålar=) efter gränby gick jag och agnes hem till mig och åt bullar som mamma nyss hade bakat, muuums :D och höll på med datan (: sen åkte hon hem runt sex eller hennes mamma hämta henne för dom skulleoch se nya bond filmen på bio :)

nu ska jag duscha!

puss puss!
/sara

gränby

hejhej!!

hur mår ni?
själv mår jag bra och är utvilad!!
jag vaknade kanske 20 i 11 och låg sen och vilade och läste till nästan 12 (: så nu är jag redo jag kan bli för en skolvecka :p

Nu håller jag på att fixa mig, sen ska jag till gränby med bvän agnes -.-

Skriver senare!

puss puss, <3
/sara

bilder

hejhej

nu kommer bildern! :D

från idag;

vad jag åt på storken ! :D


tröjan från monki, 100 kr, ska kanske lämna tbx den :/ få se


HAHA ganska fantasifull bild XD det är som en gris som flyger XD ahahah


Vantarna :D 60 kr på H&M.


underlagskrämen 55-65 kr, fountation svamparna 20 kr båda från kicks
och ansiktskrämen 77 kr på apoteket.


:)


från torsdags och fredagen med maija bvän<3 ;


det var skiit mörkt ute, så man ser inte så mkt! men på bilden är det jag iaf
man ser min röda jacka XD


mmaija <3


maija bv igen.


ser typ ingenting XD


maija österberg, jag älskar dig !


älskling


bästavän


vi livet ut hjärtat <3


(:


jag tror att det är maija på bilden XD


hahah, testa nån sorts "mössa" hon maija XD


sara<3maija


usch, kolla inte på mig på bilden !!


maija fick inte igång filmen XD


hon blir lite arg..


sötnos<3


maija österberg


maija byter batteri till fjärren XD


bby<3


bv<3


soet !


omg fett söt du är !!


du betyder <3


maija gömmer sig :p


sara varg


challe, maijas söta hund :D taha han ser rädd ut XD


challeee<3


från onsdags och torsdags med sofia och agnes bvänner ;


livet ut tjejor<3


hahaha XD<33


Sofia Wretling & Agnes Engberg, jag älskar er !


såklart !


jag och agnes älskling


agnes sötaste<3


hahah, kvällensbild :D sköjjiga vi är asso XD


Sköönaste bilden av alla XD<3


hand i hand livet ut agnes engberg !


vi (+maija) är såå bäst !!


Älskar oss !!


Agnes älskar dej grooft mkt bästavän !


Älskar dej gryymt mkt sofia bästavän <3


Sötnos leker med suddiga webben :D


taha, klockrent !


jag vet inte riktigt vad som händer på bilden XD


bill och bull :D


hahah gullunge !


den bjuder jag på !

Såå nu fick ni massa bilder att glo på :D
nu ska jag sooooooooooooova!! somnar snart på tagentbordet, imorn ska jag ha sovmorgon :D så ring inte och väck mig (A) haha (:
puss puss <33

bilder

hellu (:

hur mår ni?
jag är mätt och belåten :D

idag har jag ju bowlat, kom näst sist (A) men jag fick en strike iaf (AA)
Sen efter så åkte vi och fika på storken, jag åt en ost och skink macka och en mockaruta :D samt vatten ;)
Efter gick vi på stan en stund och jag köpte en tröja på monki :D
Sen gick vi och lämna min kusin på station oxh sen åkte till gränby och köpte lite növändiga saker, vantar(tappa ju bort mina förra men köpte lika igen :D), en ansiktskräm, ett , en underlagskräm som jag har under sminket, en t-shirt på monki och foundations svampar (:


här kmr blider från idag, när jag var med maija och när jag var med agnes och sofia XD

det går inte att ladda upp bilder men försöker senare !
puss puss, <3





lördag

nämen hejsan !

hur mår ni?
själv mår jag bra,är lite trött bara (: det har inte blivit så mkt sömn dom senaste dagarna :p

I torsdags så åkte jag hem till maija på kvällen, det var drf jag inte skrev.
Vi hade det sköjj, först så gick vi till ica eller fick skjuts av hennes mamma, och vi köpte massa godis, först så vägde vi det och det stod att det skulle bli 40 kr, och sen gick vi och betalade och då blev det bara 25 kr! :O så blev skit glada och gick in och köpte en till påse godis haha :D (A) sen efter åkte vi till stallet för maija hade kvälls-pass, så vi gav hästarna mat (eller dom :p) och sen åkte vi hem (: hemma så snackade vi lite, sen satt vid datan, och sen gick ut och tog kort, kom hem och titta på film, raise youre voice,(igen eftersom jag såg den med agnes och sofia dagen innan :p) data och så =) somnade runt halv fyra, och jag vaknade av att maija ramla på min mage XD hahahahah, hon skulle ta sin moil som låg på golvet och jag låg ytters och sen ramla hon över min mage XD hahah, sen vakna jag och titta på henne hon ba: tjeeena! :p hahahha, ojojoj det var fett kul XD sen åt vi och kolla på material girls och data sen åkte jag hem halv fem ;)

På station väntade min kusin, mamma och syster, och vi åkte till willys och handla sen åkte hem, åt, och kolla på Idol :) yeeeesssss att sepideh åkte ut :D hon borde ha åkte ut för lääänge sen om man frågar mig !
sen efter Idol kolla vi på en skiit läskig film, red eye, väldigt bra men läskig, och i en sean mot slutet så höll jag för öronen och blundade och helt plötsligt hör jag min syrra och min kusin ba: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA skrek som fan!! :O och min mamma som hade somnat i soffan vakna och allt XD hahaa, men den var skit bra :D rekomenderar den om man gillar skräck (:
efter kolla vi på greas(A) och min kusin somnade 12 jag 1 och min syrra 2 :p


bilder på mig och maija och sofia agens och mig kommer senare !
nu ska jag gå och fixa mig för vi ska och bowla klockan 1 till 2 och sen ska vi fika ;) min kusses tåg går tio över fyra, och efter ska jag kanske träffa amanda eller något (:
hare bra!!
puss puss, <3

RSS 2.0