FUCK!!!!!!!!!!!!!

ASSO FUCK!!!

DOMENIUQ ELR HUR MANS TAVAR HENNES NAMN ÅPKTE UT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:'(:'(
FITTA!!!

JAG VET VEM SOM VINNER, MITT HÖGSTA HATOBIJEKT, SÄG TILL OM JAG SKA VEM DET ÄR TILL ER.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!!
BÖRJA FAN GRÅTA.

SKRIVER IMONR, PUSS

tisdag

hejhej!

Förlåt att jag inte skrev imorse, jag gjorde min hemspråk ända till tio i åtta och sen skulle jag klä på mej och sen skulle jag gå åtta så jag hann inte skriva..


idag i skolan så fick vi reda vilken mattegrupp man kom i.. jag kmr i trean :'(
USCH! jag fick ganska bra på provet 25 av 30. och Agnes fick typ 23 men kom ändå i mattegrupp 4.. men hon fick bättre på diagnoserna och så..

men jag är ändå nöjd me min grupp, för typ alla mina kompsiar går där(A) det är jag, maija, delara, diana, sandra, micaela sen kmr jag inte ihåg mer(A) joo julia, sen vet jag inte (A)men jag går me 4 av mina bästa kompisar iaf :D

Melina snillet kom i femman :) och sofia och agnes i fyran :p taha(A)

Men nu ska jag äta ngt sen göra läxor. Har spanska glosor, svenska och ett litet biologiprov imorn :/
Och måste göra nästan allt nu eftersom ikvl är den amssa tv :)först top model 8 och sen Desperate housevives kl 9!!! :D:D:D

ahha, skriver mer sen, puss puss

nej!! :'(

hejhej

såg nyss på top model och dåliga nyheter.. katarzyna åkte ut!!!! :'( :'(
Vrf åkte inte dumma whitney ut ist?!?!?
ÅÅÅH!!! :'(

Okej, nu har jag avreagerat mej.

min dag har varit bra :) skolan gick bra och konstigt nog så gick det bra på sveksan(!!) på måndagar har vi nästan alltid drama, man ska komma på egna dialoger och så, och sist gick det riktigt sugit, men idag gick det bra :) De var säkert för att min grupp var okej :) det var jag, melina, thanne och viktor.

på dansen idag gick det bra, öven sofia och jessica inte kom :(

Nu ska jag ta bor sminket borsta tänderna och sen gå och lägga mig. Ska upp sex imorn så jag hinner göra min persiska me min pappa som kmr hem imorn, elr han kmr hem idag men jag sover då.

Ska läsa lite först och göra lite syslöjd som jag ligger efter me :/


Sov gott fina läsare :)

puss<33

Måndag

hejhej!

Har ni sovit gott?
Själv har jag inte d :/ jag kunde inte sova igår.. jag läste till typ kvart över 11 sen bara låg jag oc fösökte sova till 12 men var pigg och tänkte på föör mkt, jag tänkte på dansen och gick igenom varje steg, jag tänkte hur jag skulle göra läxorna vilken tid osv, när jag ska träffa amanda, och massa mer. Så jag läste lite till, sen somna jag mellan halv ett och kvart i ett. Men när jag hade somnat så sov jag okej tror jag :)


Idag så har jag en lång dag :/ slutar inte föräns 4. min sista lektion är hemskast, musik. Den är en och en halvtimme lång, och minuterna går otroligt sakta!

Efter skolan ska ajg hem och göra läxa sen äta ngt och sen åka till dansen. Eftersom sofia är i Frankrike är jag själv på dansen, för jessica/som oxå går på vår dans och min cheer) ska på lägerskola me sin klass.. så hon kmr kanske inte heller, men jag klarar mej :)

Nu ska jag läsa lite bloggar, sen fixa mej klar och sen gå :)

ha en bra dag!

puss<33

natti natti

hejhej!

Hur har er dag varit?
min har varit helt okej! :D
Först var jag ju på dansen :) det var kul men vi la in några svåra steg. Men nu har jag tränat så dom sitter hyffsat :)
Efter dansen gick jag på stan me mamma. (justee, mina nyklar fanns på dansen!! :Dtahah) Jag köpte en burberry halsduk, en t-shirt och en tjocktröja på gina, en sån jag har i blå, fast i svart=)
Visar bilder imorn :)

Efter stan kom vi hem och jag titta på tv, sen så åt vi. och efter tv och lite data :)

har nyss gjort klart miin biologi läxa, har ett litet prov på onsdag, man ska kunna 19 frågor.. men jag var sjuk när dom gick igenom svaren på frågorna och gick igenom vad vi läser om just nu, å jag får kämpa extra.

Nu ska jag gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna sen ska jag läsa lite :) I svenskan ska vi läsa en bok, en som man väljer själv och sen har vi en boklogg, det är som en bokblogg. Man ska skriva lite svar på frågor efter ett antal sidor. Jag har valt boken, Djävulen bär prada. Älskar filmen, så jag vill läsa den nu. Jag köpte boken för ett par måndaer sen, och har fösökt att börja läsa den ett antal ggr men första kapitlet är konstigt, men nu blev jag ju tvingad ahah nej emn ajg ville läsa boken, och nu så går det riktigt bra, boken är bra även jag bara är på kapitlet 4 elr ngt :p men varje kapitel är typ 20 sidor elr ngt :o  haha (A)

Sov gott! Skriver imorn!=)<33

17 grader

är det i uppsala nu!!
hallå, SOMMAR!!! i morse var det tom 22 grader!! man kna sola!!:D

ahha, hej föresten!!:D
Jag ska nog dansa idag trots allt ;) iaf lite :p

Efter dansen så ska jag till stan me mamma, ska leta efter en jacka, om ajg inte hittar någon idag så skiter jag i det, och börjar leta efter en vinterjacka ist, sen ska jag köpa halsdukar, och en tjocktröja på gina tricot, sån jag har i blå, fast jag ska köpa en i svart ;)

nu ska jag fixa håret ;)
skriver när jag kmr hem=) puss<3

hejhej

hur äre?

själv är jag trött :/
vi pkte inte till stan utan till gränby, jag köpte bara ett linne och en hårborste, vi ska till stan imorn efter min dans(A) Jag kmr förmodligen inte dansa, men gå dit ändå för att titta om det mkmr nya steg osv.

Jag är jättetrött, så jag skriver mer imorn, puss<3



Lördag

hejhej!

och förlåt(!!!!!!!!!!) för att jag inte har skrivit på så längee!!

Torsdag: I torsdags slappade ajag ju, men sen senare på kvällen runt 7 så träffade jag agnes :) Vi gick först till willys där vi flamsade runt och köpte dricka och agnes köpte choklad :) Juste!! på dagen när jag dansade hemma skulle jag ta upp benet i luften, och slog i soffkanten!! Så jag skrek och det gjorde SJUUKT ont!! har frtf ont :'( så jag kanske inte kan dansa imorn :(:(
Anyway..
Sen efter gick vi till henens papap och hämtade henes scykel åkte till coop nära, sen kvarnendär jag köpte godis, sen gick vi till musikenshus och kollade vart jag skulle dansa, det är stort!!! Mindre än vad jag trodde, men jag kna säga att ajg kmr vara liiiiiite nervös innan vi ska dansa!!!
Sen åkte vi till alexandra men hon var inte hemma men hon kom efter ett tag sen var vi md henne ett tag och sen åkte vi hem till sitt eget hem XD

Fredag: På fredagen så slappade jag(a) sen kom agnes till mej som hade nackspärr, och hon ville ha is på nacken, så hon fick det. Sen senare så prata hon me sin mamma i tel och hon sa att man skulle ha varmt på, så det var misslyckat :p haha. Men vi tittade på film-honey och sen på tv =) Sen åkte hon hem vid 8 kanske.

Lörsdag(idag): mamma väckte mej klockan 10 och sa att vi skulle till stan, för att jag skulle leta efter en jacka, men vi åkte till Arlanda stad ist, kom hem för 40 minuter kanske. Hittade ingen jacka :( men köpta hotpans och strumpor ist :) ahah (A) men det var inte kul där, åk inte dit!! Det var helt dött och konstigt :S haha :b Jag har ätit en korv, ett äpple och tuggummi idag så jag är ganska hungrig. Ska ta ngt och äta :) Och vila, för när mamam kmr tillbaka(hon är och tränar nu) så ska vi till stan för att köpa halsduk och tröja till mej :)

skriver senare, puss puss <3

hejhej

vad händer sunshines?

idag har jag baarat slappat,
ska fortsätta dagen så oxå :)
imorn ska jag göra ngt md agnes, för båda ville bara slappa idag(A)


Igår efter skolan så gick jag maija och agnes till kvarnen och köpte bröd'(A) ochs en satte vi oss vid ett cafe elr vad man ska säga och fick vatten och satt och prata
sen käöpte vi godis och sen satte vi oss på torget XD ahah, sen såg vi alexandra och ropa på henen sen fick vi mer godis av henne och sen gick vi till station och maija åkte em, sen stack jag och agnes hem till henne och sen gick jag hem ;)

D var min dag d ;) Justee, jag gjorde matteprovet oxå, det gick sådär, kmr komma i mattegrupp tre tror jag, hopaps jag iaf..


nu ska jag göra en god dipp och sen doppa md morötter:D
puss<3<3<3<3

Sofia :(

hejhej!

förlåt för att jag inte har skrivit idag.
Imorn åker sofia :(

tror att jag ska gå till henne imorngon på morgonen och säg hejdå, eftersom jag inte gjorde det idag :(

Men jag är sjukt trött och okrsar inte skriva mer idag, skriver imorn
puss älskar er<3

onsdag

hejhej!

Har ni sovit gott?

Själv har jag sovit riktigt gott!
Jag blev färdig md svenskan typ 25 över 10 sen somna jag på en gång! hah

Guud va skönt att det här är sista skoldagen, det känns redan som vi har gott i skolan i 100 dagar den här veckan..

Efte skolan idag så tror jag att jag kmr hem på en gång, vi få se. Gick ju aldrig på stan igår.. mena gj tror inte att ajg orkar det idag heller, det få bli nu i helgen ;)

Designen vet ajg inte när den blir klar, förhoppningsvis nästa vecka. jag vet itne hur lång tid det tar. Har aldrig gjort en(A) ahha

men nu ska jag läsa lite bloggar äta upp min frulle och fixa mej klar :)

ha en bra dag!=)

pussen<333

Läsning och glass

hejhej!

hur har er dag varit?
min har varit ganska okej.
Först imorse så hitta jag inte mina nyklar har inte gjort det nu heller, jag har typ glömt dom på dansen :(
och på min "nyckelknippa"  hade jag min skåpnyckel (:@) ohc mina hemnycklar..
Så imorn vet jag inte vad jag ska göra, eftersom jag har böcker jag måste ha på mina lektioner :/

Idag skulle jag ju ha matteprovet, men det har flyttats igen. Först skulle jag ha det på onsdag men jag var hemma då sen skulle jag ha det på torsdagen och sen idag och nu imorn. Nu vill ha det imorn!

Idag efter skolan så hade ajg först hemspråk och sen så var vi tjejr i skolan och typ busa och ni vet, det var jag, delara, pardis, becka, melina, dina, heddia och en till tjej, Lina tror jag hon heter :p haha, sen gick vi och hade kvarsittning (tråk, tråk tråk)  Sen gick alla hem typ, elr jag träffa agnes sen gick vi hem till henne och så :)

När jag kom hem så åt jag och sen tv, titta klart på top model för ett tag sen =) Äntligen åkte Clair ut :) gillade inte henne :p Och nu ska jag läsa bok..svenska läxa "/

Jag tog bort sminket nyss och känner att huden andas! hahah :p

nu ska jag ta glass och sen hitta ett skönt ställe i lägenheten och sen läsa :)
ska typ läsa 32 sidor :)
jag hinner nog!

skriver imorn på morgonen :)

pusss<3<3<3<333

Tisdag

hejsan!

hur mår ni?
Själv mår jag ganska bra,men det gick väldigt trögt att komma upp imorse :p
Förlåt att jag inte skrev igår efter dansen..
på vägen hem så lämna vi först hem sofia sen handlade vi. Och när vi kom hem låg jag fråmför tv för jag var så trött+ så hade min syrra datan -.- sen åt vi och sen gjorde jag läxor sen gick jag och la mej :)

Idag ska jag göra mitt matteprov, och kom nyss på det och nu gör det ont i magen :p haha(A) men jag tro att jag kmr att klara det, eller hoppas iaf :)

Idag så efter skolan så ska jag först ha hemspråk och sen kvarsittning eftersom jag inte hade det förra gången :p Sen ska jag möta mamma på stan och återigen leta efter en jacka, har typ tre affärer kvar som jag inte har tittat på :p om jag inte hittar nån här så får jag åka till sthlm elr ngt och leta :p Nån stans måste man väl ha en helt vanlig höstjacka?

Nu ska jag sätta på mej byxor och göra men helt klar, sen ska jag knalla till skolan.

Ha en bra dag!!

pussen<333

Måndag

hejhej!

Här sitter jag och äter frukost :) Rostade mackor, mums!
Vi har sovmorgon idag, men bara till nio:/ aja, man får nöja sej md att ha en liten sovmorgon än ingen alls:p

Efter skolan ska jag hem, och sen ska jag till dansen :) När jag ska dansa på dagen, då börjar det liksom pirra i magen redan på morgonen :p haha, det är typ för att jag gillar det så mkt (A)

men det är skönt att vi bara ska gå tre dagar i skolan den här veckan, känner att jag behöver fem lediga dagar att göra vad jag vill me =)

men nu ska jag äta upp min frukost och sen klä på mej sen gå :)

har en bra dag :)

pusss<333


Skor :)

hejhej!

Jag sitter och kollr på Greek.
idag efter dansen så gick jag på stan, hittade tyvärr ingen jacka, och allt stängde fyra så jag hann inte kolla så mkt, ska fortsätta att leta i veckan :)
Jag tittade på skor oxå och hittade två jättesnygg men köpte dom inte för båda sernästan likadana ut som mina som njag hade förra åtret som jag frtf kan använda, men jag vill frtf ha dom. I vinter och nu i höst ska jag köpa två st mocka, höga dom jag såg idag, sen ett par låga och ett par skinn, brukar inte gilla det så mkt, men jag har börjat gilla dom lite nu om man har det på ett viss sett. Dom ska vara enkla, höga, sen ska man ha höga tjocka sockar som är över skon en bit.. om ni fattar? det tkr jag är snyggt :D haha :)

Ikvl orkar jag inte plugga så mkt, svenskan ska vara klar på onsdag och sen har ajg matteprovet på tisdag så jag hinner plugga imorn :)

Nu börjar Greek om, skriver senare elr i morgon =)

pussen<333


Söndag

hejhej:D

Idag så blir det en ganska fullpackad dag ): Jag ska först dansa, sen gå tills tan md mama och leta efter en jacka ohc sen ska jag kanskeköpa skor :) efter blir det plugga, lite matte och sen svenska :)
Sen ska jag duscha och sånt sen plocka ögonbrynen XD och lite småsaker =)

Vad ska ni göra idag?

Det ska bli skönt den här veckan eftersom vi bara går tre dagar:)
men jag ska göra matteprovet på tisdag :p är lite nervös men det går nog bra :) dom andra sa att det inte avra så svårt :p
Men att det var mkt läsövningar och jag har inte tränat så mkt på det så jag ska nog göra det idag ;)

nu ska jag äta:)

Skriver innan jag går elr när jag kmr hem :)

puussen<33

Miss secret agent

helluu!:D

nu sitter jag och titta på tv, för typ en timme sen var det miss secret agnet, och den var bra :D har aldrig sett den utan bara den andra(A)

är riktigt trött så jag orkar inte skriva så mkt :/

Ist får ni en dagens och sen skriver jag innan min dans imorn!
puss<33

Dagens humör: trött :p
Dagens borde: sova :p, plugga lite
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens smink: mascara, foundation, puder och täckstift:)
Dagens klädsel: hemma klädsel :)
Dagens planer: inget :p sova :)
Dagens vill ha: massaaaa saker :)
Dagens längtan: nästa månads pengar :)
Dagens fundering: om hur jag ska hinna göra svenskan tills på måndag :p
Dagens beroende: att sjunga like me :p
Dagens tråkigaste: typ inget faktist, elr lite ilamående efter allt godis och chips(A)
Dagens ord: haha vet inte(A)
Dagens personer: familjen bara
Dagens tidning: tv tidningen XD
Dagens låt: Like me- girlicious:



Bra va? :D
älskar den :D(aa)

lördag

hejhej bloggen!

förlåt att jag inte har skrivit tidigare :)

Nu sitter jag och äter godis, muuums :D
men jag börja få ont i magen så jag ska sluta nu :p ahhah (A)
idag ska jag nog abra slappa hemma, behöver d:/
Nästa vecka går vi bara tre dagar i skolan :D skit bra ju!:)

Jag har snackat md hon som ska göra en design till mej om hur den ska vara och så, ska skicka bilden som jag vill ha md, sen förklara lite mer i detalj hur jag vill ha d:)

men nu ska jag ta ngt och dricka för det är riktigt varmt idag! känns nästan lite som sommar! :o

Skriver senare!

pusss<3

Design

hejhej!

Nu är jag kommit hem. Efter skolan så blev det stan md mina flikkor agnes & maija<3 Vi gick runt och vi köpte present till maijas mamma, sen så gick maija hem typ halv fem elr ngt, sen gick jag och agnes runt och jag titta på jackor och agnes titta på sjal och örhängen, sen när vi var på hm, så titta jag på jackor men hann bara testa en,ska testa den andra på söndag efter min dans ;) Men när vi var på övervåningen så såg vi en tjej i kön och agnes vile ha en sån sjal som hon hade, men hon ville att jag skulle fråga så ajg ba: hej, ursäkte, vart har du köpt din sjal?(och då kollade alla i kön och som var i närheten och då menar jag alla) sen sa hon: min sjal??:D och log och typ tog på sjalen, hon ba: jag köpte den där nere(asso på nedevåningen elr mittenvåningen) jag ba: okej tack :) och sen gick, och då sluta alla titta :p haha, aja men agnes köpte den och sen ett apr örhängen =) sen så kom min mamma och hämta mej och vi åkte till gränby för att handla, och nu är jag hemma :D haha.

Nu kmr en bra nyhet!:D : Jag ahr hittat en som kan göra en design till mej!!:D:D
Bra vah?? och gratis och allt:D:D ahah, är lycklig nu :D(AA)

Men nu ska jag byta om tille tt par mjukisbyxor sen blir det käk snart =)

skriver senare, puss<333

Fredag!!

hej bloggen!

Förlåt att jag inte skrev igår på kvällen. Jag kom på igår att jag hade glömt mina so böcker i skolan, och vi har läxa tills idag :/ Så jag ska gå till skolan vanlig tid och göra läxa innan skolan börjar (börjar nio idag) och d dåligaste var att vår första lektion är so, så jag hinner inte träna ngt under dagen.. Men skulle göre först en egen myt. Och jag vet inte om den skulle handla om ngt speciellt elr om vad som helst, och jag smsade kompisra och ringde men ingen svarade :(
Aja, men det ordna sej.

Igår så gjorde jag kladdkaka(igen:p) mums mums, sen titta jag på top model, nu börjas det igen att bli dåligt, Amiee åkte ut!! :( Hon var fett bra!! Ist gick bitchen Clair vidare! :@
Det blir bara mer och mer drama i huset ska jag säga er! :p

Nu ska jag äta upp min frukost och sen gå :D

skriver när jag kmr hem :)


puss<33


Torsdag

hejhej!

D blir ett litet inlägg för jag är försenad :p

Idag så ska jag ju ha matteprovet, jag är inte så nervös, men d kmr nog :p
Hoppas att jag inte kmr i mattegrupp 1 elr 2, om ajg kmr i 3:an är jag nöjd :)
Idsag på gympan ska vi åka till stads-skogen för att ha terränglöpning, är inte så sugen på det eftersom jag frtf är lite sjuk.. men jag får gå ist :)

Efter skolan så ska jag till stan en vända för att leta efter en jacka, sofia kunde inte hänga md, så vi får hoppas att nån annan kan :) för jag vill inte gå själv :p(A)
haha,
men nu måste jag sluta.

Skriver när jag kmr hem ;)

ha en bra skoldag :)

pussen<33333

Äntligen..

har top modell börjat vända tillbaka till sitt vanliga. Nu börjar dom skicka hem dom som är dåliga :p
Mativita elr vad hon heter(som åkte ut idag) tycker jag borde åkt ut för länge sen.. hon ser inte bra ut!
Min favorit är (som gabbis) Katarzyna men jag tycker hon såg bättre ut i blont hår :p men hon är fin nu oxå:)



Hennes bild idagens program blev cool tkr jag =) :


Allas blev rätt coola, förutom hon som åkte ut's :p och Whitney's hennes blev inte så bra.. hur som helst,


Idag har jag bara glott på tv och hållt på md datan, och pluggat :p Sen nu på kvällen gjorde jag kladdkaka :D bra sett att sluta kvällen :)
Nu ska jag ta en snabb-dusch sen så blir det sängen :) ska till skolan imorn och jag vill vara utvilad till att göra mattprovet som jag ska göra första lektionen :p

hare bra!
Skriver imorn :)

pussen<3<333


onsdag

hejhej!

nu är jag hemma,är sjuk:/ har ont i halsen, och är småttföskyld, och jag är hemma för att jag orkar inte gå runt i skolan coh bara bli sjukare och sjukare. Utan nu får jag bli frisk idag, så jag kan gå imorn till skolan för jag vill hinna göra mitt matteprov den härveckan annars så kan man inte vila i helgen utan bara tänka på dedära hemska matteprovet!

Jag sitter här och har nyss ätit lite vindruvor men det var kärnor i så jag behövde ta bort dom hela tiden och då kan man inte njuta av vindruvorna som jag brukar göra (A):(

Igår så var jag ju i skolan, sen så stressa jag som fan dom två-tre sista timmarna.. När vi hade lunch så åt jag bara lite ris md currisås, och sen halvsprang jag hem för att byta om på tio min sen så halvsprang jag till gympan och hade gympa sen halvsprang jag tbx hem för att byta omför att gå tbx till skolan för att ha hemspråk.. sen träffa maija klockan 3 för att åka hem till hennes kille.. Men jag tog bussen till skolan för jag orkade inte springa. Och sen var min hemspråk inställd... så jag fick vänta på maija och sen så åkte vi hem till hennes kille, jocke. Sen när vi kom fram till han hade han inte kommit hem än men hans mamma släptte in oss iaf. Och då väntade vi inne hos han :p sen kom han och tobbe.. och då gjorde vi lite allt möjligt.  Sen så åkte vi till jockes match, men jag och maija frös skiit mkt så vi gick till ican och köpte godis :p sen när vi kom tbx så hade en som hette markus och en som dom kallar porr-arne och vi tittade på restan av matchen md dom, sen träffade vi typ alla jockes kompis som var md i deras lag. (juste dom vann ;):p) sen kom jockes mamma och hämta oss och sen åkte vi hem till han var där i typ 20 min sen gick vi till ica igen (en annan ica) och där hämtade min mamma mej och maija. sen åkte vi till station för att lämna maija och sen åkte jag äntligen hem:p och då var jag hungrig!!, klockan var typ 8. Sen så åt och efter plugga jag matte! D var min dag:p

Jag ska klä på mej lite varmare kläder nu, sitter abra i linne och shorts..
Efter så ska jag äta lite och titta lite på tv, elr vad jag ska göra :p

Skriver senare!!;)

pussen<3333

Tisdag

hejhej!

förlåt att jag inte skrev igår när jag kom hem.
Dansen var som vanligt skiit kul :D dansen kmr bli skiit snygg!! om alla kan den osv :)
Efter dansen kom min mamam och hämtade mej, sen åkte vi och handla och sen åkte hem :)

Sen efter i hade ätit titta ja på tv, men bara lite och sen gjorde jag massa matte, jag är liiite stressad för att provet är imorgon.. *paniik* men vår spnaksa är inställd idag så jag tänkte göra matte då och sen på kvarsittningen som jag ska ha idag(A) ahha, jag har inte tre prickar än, bara två men mina kompisar ska sitta idag så då gör jag oxå d så försvinner dom två prickarna innan jag får en till :p men på tisdagar efter skolan blir d väldigt mkt stress, för föst har vi gympa inte i skolan utan utanför någon stans. sen ska jag ha kvarsittning om jag har någon på tisdagar och sen ska jag ha hemspråk :'( så jag måste hem efter gympan och byta om och typ duscha sen tillbaka till skolan och va där i typ två timmar sen får jag gå hem..

Men nu måste ajg skynda mej, jag är redan stressad eftersom jag fösov mej i en halv timme:p haha.

Skriver när jag kmr hem:)

puussssen<33

Måndag

hejhej!

Förlåt för att d har varit så dåligt bloggskrivande i helgen! D har hänt så mkt. Igår efter dansen så titta jag på när min syrra dansade för jag orkade inte åka buss hem så ajg skulel vänta tills mama skulle komma och hämta oss. Sen nära vi kom hem titta jag lite på tv och gjorde lite matte, sen åt vi och sen tv och matte igen. D var min kväll:p

vad har ni gjort i helgen? =)

Nu måste jag klä på mej och fixa håret lite. Efter skolan idag så ska jag anntingen tillst an för att leta efter en jacka. D börja bli så kallt ute ju! Elr gå hem och äte ngt ohc sne byta om och sen åka till dansen ;)

Skriver senare!!

pussen<3<333

Söndag

hejhej!

Igår blev kvällen ganska lyckad, förutom i början, d blev bråk mellan maijas killar och typ massa andra killar..
Men efter d så gick vi till grand och d var sjuukt kul :) Tack tjejer för en skiit bra kväll :D<33

Nu ska jag iväg och dansa, är inte så sugen på att dansa nu faktist:/ d känns som att jag inte har sovit tillräckligt inatt..
Men ajg ahr ju betalat(elr mina föräldrar) för dansen så jag får gå iväg iaf :)

Nu ska jag bara sätta på mej kläderna och sen åka dit ;)

hare bra!

pussen<3<3

kulturnatten

hejhej!!

Jag har gjort mej färdig nu, sry att ajg nt har skrivit idag, har tagit d lugnt men jag skriver när jag kmr hem:)

Nu ska jag fixa d sista och sen gå till agnes :)

har d bra!!


pussen<33

trött

hejhej!

Händer?
själv är jag trött och trött och trött.. d här blir ett kort inlägg, ska titta lite på tv sen sova..

skriver imorn!!

pussen<33

filmmys

hejhej!

Idag har jag varit i skolan, tråkiga lektioner :p

Efter skolan var jag på stan md maija, sofia och agnes :) Vi skojjade och flamsade och skrattade skiit mkt :p maija höll på att kissa på sig och allt :p
i skolan när jag var på väg så kom agnes och maija och mötte mig utanför skolan, och maija var hyyyper ahhahah, skrek SAAAARAAAA md skiit lkjus röst och skit högt hahah XD sen skojjade vi lite och kramades skit mkt och ja hade d kul (A)
hahha,

nu ska jag gå till soffan och sätta mej och titta på filmen The Island som är på femman md Scarlett Johansson och Ewan McGerogor elr ska jag se på Envy som är på trean md Ben Stiller och Jack Black, hmmm, vet nt, vilken tycker ni?

pussen<33

Fredag

hejhej!

Håller ni inte md mej när jag säger: ääntligen fredag!

Idag så har jag lååång sovmorgon, vi har 30 minuters sovmorgon varje fredag, men vår so är inställd så nu har vi sovmorgon till 10 över 10 ist:D(AA)

Jag vakna för en stund sen, min ysrra väckte mej typ 20 i sju och fråga när jag börja, och sen dess har jag inte kunnat sova om ordentligt, men d har varit skönt iaf :)

Idag har vi inte så många lektioner tror jag, typ 3 :)

Jag letar frtf efter sånna som kan fixa en designers, men om en tjej som jag har snackat md kan göra en så kmr jag nog ha en finare blogg snart :D

nu ska jag läsa lite bloggar och sen fixa mej!

Skriver senare ikvl, elr när jag kmr hem ;)

pussssen<333

Håltimme

hejhej!

Nu är jag hemma och har bytt om till gympa kläder =)
Melina är oxå här men håller på att byta kläder just nu, vi ska orietera i stadsskogen.. hmm, ajg vet tn hur d kmr bli för vi ska vara fyra (jag, heddia, diana och melina) och heddia har gjort sej illa på knäät så hon kna nt vara md så mkt tror jag, och nt jag elr melina har lust :p haha

har ni något tips på bloggdesigers? som inte kostar pengar..

För jag vill göra min blogg roligare har jag ju dagt=)

Men vi ska gå typ nu, skriver när jag kmr hem!

pussssen<33

Torsdag

hejhej!

Hur mår ni? :)
Själv mår jag bra, utan att jag är lite föskyld och har ont i magen :(
Idag så ska vi origentera i skolan på gympan, och jag är inte pigg på att gå ut i skogen nu..

Jag vet inte riktigt vilka lektioner i vi har idag, vi har iaf matte och b-språk ohc no, d är d jag vet. Hoppas vi inte har matte sista lektionen som vi har på onsdagar, d är ingen ideé att man sätter in amtte kl 3-4 på onsdagarna för amn får inget gjort ändå :p

Som ni kanske märker har jag inte så mkt att skriva, hahah :p

Jag kan snacka om kultur natten :D

Jag kaa berätta lite mer detalj vad d är för ngt. Dom dansar vid slottet md eld och sånt :) Och sen kmr du smällas massa fyvärerier och sen är d musik och man kan köpa massa saker,tror att d är som en liten marknad oxå? Kmr inte ihåg:p men d är sjuukt kul :D jag ska gå själv i år, asso utan mamma:p Vi har inte bestämt vad vi tjeejr ska göra, men vi är 13 år och ska till kultur natten, ngt kmr vi lugnt hitta på iaf :p :D

Vad ska ni göra i helgen? =)

Nu drar tiden iväg ohc jag msåte skynda mej, ska packa, borsta tänderna, fixa gåret och klä på mej- på 15-20 min :p haha

Men jag skriver ikväll elr när jag kmr hem :D

Ha en bra dag:D

pussssen<3<3

Onsdag

hejhej!!

Förlåt, förlåt & förlåt att jag nt har skrivit på huur många dagar som helst! har nt hunnit, d ahr varit amssa i skolan och så.
Min vecka=):

Lördag: Jag var ju på bio md mamma. och har bara en sak att säga om filmen SKIIIIIIIIIIIIIT BRAAAA!!!! ALLA måååste se den!! Om man är över 11:p jag kan nt fatta att den är barntilåten:S:S Men den måste alla se den var huuur bra som helst, heeelt förstjänt 100 kr!!!
Sen efter bion åkte jag hem till maija och sov där :)

Söndag: Jag var ju hos maija, vi hann tyvärr nt rida, för jag skulle dansa kl 1. SEn åkte jag till uppsala när vi hade ätit frulle. Jag vaknade 8 på morgonen ochy maija typ tio:p haha, så jag slappade i sängen i två timmar sne så slappa vi båda i en timme sen steg vi upp (A)
Dansen var kul, men lite svårt=), men d ska ju vara lite svårt elr hur? :D

Måndag: Vi hade sovmorgon men jag gick till skolan vanlig til iaf, för jag trodde at vi ahde tvåläxor som jag hade  glömt bort (eftersom vi nt hade fått våra skrivböcker där man skriver vilka läxor man har osv, men vi fick dom idag(A)) Men dom var tills på onsdagen, så jag missade en halvtimmerssömn :(

Tisdag: Vi hade skola ju, hände nt så mkt i skolan. Men efter vi slutat (halv två) så vänta vi på maija agnes och dom som slutade tio i tre, så vi gjorde typ inget i en och en halv timme :p Men efter åkte jag hem till maija och vi gjorde äggröra =) Lyckat gjort! Sen gjorde vi lite läxor *duktiga* sen åkte vi till stallet :) Jag red :D kulkul :D:D

Onsdag(idag)- Trodde typ alla att jorden skulle gå under, för forskare hade typ sagt att jorden skulle sugas in i ett svart hål :p Men vi lever!! :D
Vår läängsta dag i skolan är äntligen sluuut. Sen efter skolan gick jag och agnes till stan. Jag köpte sudd och en linjal för min blev stulen i korridoren för att jag glömde den md mina böcker och penna undanför syslöjden, men d var abra pennan, suddet och linjalen som blev tagen :) *tur* annars skulle jag behöva betala för matteböckerna och d vill man helst slippa :p iaf, och sen flamsade jag och agnes runt på stan, för vi hittade ingen höstjacka till mej :( Men agnes och jag hade skojsigt :D

Sååå, i uppsala är d en sak som kallas kulturnatten på lördag. D är sång och dans och en stor fest på stan och så :)
Dit ska vi tjejer gå :) Om alla får gå blir d jag, agnes, pardis, delara, sandra, diana, heddia, maija, becka, sofia och sen blir d säkert några fler ;) Kulkul :D Vi få se vad vi gör och så :)

Om en vecka (onsdag) så har vi ett stort matteprov som jag sååå nt orkar md!! D är sidan 0-27 man ska kunna typ  *gääsp*

Nu slocknar mina ögon heeela tiden. Så jag måste gå och lägga mej, får upp och duscha imorn på morgonen ist. Och imorn ska vi orientera oxå.. jag orkar nt med skolan! I hegen ska jag försöka sova ut på fredagen och på söndagen..
Sen imorn har jag ragga oxå, elr d är testa på men vi få se om jag orkar :p

Men nu ska jag dricka ett glas mjölk (som jag har börjat md att dricka en gång om dagen) och sen borsta tänderna och tvätta på sminket och soooooooooooova, längtar till min sääng :(

God natt, skriver imorn! Loovar:D

pusssen <33

amanda :)

hejehj!

Nu ska jag gå och träffa amanda :D
Vi ska gå runt i stan i regnet XD ochs en bio juh :D
Sene fter så ska jag hem till maija och sova där som jag sa igår :)

Måste skynda lite :p

Hare bäst!!

Skriver imorn när jag har kommit hemf rån dansen :)


pussssen<3<3<3333<3

Fredag :)

hejhej!

Idag så har jag först varit i skolan juh, men sandra var sjuk :( krya på dej gmn<3
Vi hade lektioner och så hade alla rätt på NO(AA) Bravo sara :D

Sen efter skolan så gick jag melina agnes och heddia och maija till stan först till bussen för maija skulletill jocke (chicks b4 dicks maija? tror nt d XD ahah skämtar <3)
Sen gick vi efter maija åkt och titta på skor, sen Max och fick vatten sen gick vi till donken och jag köpte glass och agnes hamburgare sen gick vi till Holmlunds och agnes testa typen tröja och heddia en jacka sen så fixade heddi mitt och agnes hår sen så kom becka och vi skulle hänga md henne till hennes dans hon ska börja på ragga. och på vägen dit så träffade jag tove som jag nt har träffat på typ ett åt men vi ska träffas snart :) Sen så var vi där och titta på och jag agnes och melina och kanske heddia har bestämt att vi oxå ska börja på ragga fast nivå två för d var mindre personer i den gruppen och på tosdagar 7-8 men vi ska testa nästa torsdag först ;)

Sen typ halv sju (hennes dans började halv sex) så kom min mamma och hämta dom andra hade redan gått :p

Imorn så ska jag träffa amanda typ 4 sen sak vi på stan och snacka och lite så sen sak vi gå coh se sex and the city 6 :D och sen ska vi aksnke gå mot vaxala och d för jag ska åka till maija och sova där :) men v få se vilket tåg jag tar, hinner kanske vara md amanda ett tag=)

Sen på söndag så ska jag dansa kl 1 så jag ska åka från maija typ tolv elr halv ett elr ngt :)

Nu ska jag ta lite ramösa och titta på tv elr ngt för min brorsa vill ha datan :D

Skriver imorn!

Ha en bra fredagskväll md MYS :D(AA)

pusssen<3<3<3<3<3<33

Uptadet
Sry inlägget publicetade aldrig, vet nt vrf :S


Hejhej bloggen!

Idag har jag sovit gott :)

Nu innan jag ska träffa amanda så ska jag fixa naglarna och duscha och frächa till mej md lite peeling och ansiktsmask :)
D är d man behöver efter en skolvecka, elr hur? :p

idag få vi se om jag vinner designen oxå :)
Hoppas hoppas, den är riktigt fin!
Annars får ja bara leta vidare, skriv om ni har tips! ;)

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen återvända till tv:)

har d bra! Skriver innan jag ska gå och träffa amanda! =)

pusssen<3333<3

Helg :)

hejhej bloggen!

Jag är redo för helg nu kan jag säga er!
Har varje dag bokad :)
I dag så ska jag typ vara md tjejrna elr nt alla men typ heddia, diana, pardis, delara, sandra, agnes, maija och ajg :) och kanske flera :)
På lördag ska jag vara md Amanda och vi ska kanske gå och titta på sex and the city filmen :D Om hon får pengar, hoppas d för jag vill se den:D Och sen så få vi se om jag vinner designen :D


På söndag så ska jag dansa- cheerdance =) Sen efter ska jag slappa, städa lite och få se, kanske ngt mer :D

Idag har vi ganska bra och dålig dag, vi slutar typ halv fyra som är en dålig sak men vi har nt så många lektioner har jag för mej, typ 4 kanske. Elr fem men ena är studie tid så vi kan plugga då.

Men nu ska jag äta upp min frukost, läsa lite bloggar och sen borsta tänderna och gå :) Jag börjar nio så jag har en timme på mej så jag slipper stressa :D

ha en bra fredag!

pusssen<33

Ont i halsen :(

hejhej bloggen!

Sry att jag nt har skrivit innan.
men nu bär d av, elr ngt .. :p haha

På idrottsdagen idag så gjorde vi nt så mkt iaf nt vi tjejer. Jag och melina åkte buss dit, men jag hade helt tittat fel och nt sett att man skulle byta buss en gång och som tur (tack gud! även jag nt är kristen men aja) så sa hon att jag skulle byta och sen så åkte hon md oxå md hennes kompis. För dom skulle oxå dit. D var liksom idrottsdag för hela högstadiet. Sen när vi skulle hoppa av vid studenternas så stannade nt bussen, vi bah hallå?? och då stanna han mitt på gatan så fick vi hoppa av? Konstigt?:S
Sen när vi kom dit så träffa vi becka och sandra sen kom heddia osv. Sen så hade jag lapp md mej att jag nt skulle vara md så mkt för att jag har ont i halsen och så.
Så vi lyssna på msuik och chillade :)
Sen så kom vi försent till en gren-kula och då blev läraren skit sur?:S aja. Sen så slutade vi typ halv tre. Sen gick vi runt lite och sen gick vi runt lite nära stan och sen så gick alla hem.


Sen jag har kommit hem så har jag gjort läxa (so och no) och titta på tv och ätit. Har skit ont i halsen nu så ajg ska ta lite te och sen göra spanskan och titta på tv :)
Imorn så har vi ST= studie tid md våra mentorer och då kan man göra läxor så ska jag träna lite då oxå så slipper jag göra skiit mkt idag =)

Sen har jag sett Idol oxå, lika kul som allltid :D Den här jusyn är ju snällare än den förra! Lugnt :D

Jag vill ah en vår-höst jacka, d är en sportjacka som är skit fin, d ända är att den kostar typ 1300 elr ngt och min mamma tkr d är liiite för dyrt men kan nog övertala henne och betala lite själv :) Hittar ingen bild på internet nu men kan ta kort elr ngt och sätta in sen ;)

nu ska ajg hämta te innan jag tappar rösten elr dör av smärta!

Hare bra skriver imorn innan skola, eftersom jag har håltimme så är jag nog pigg och på bra humör :D

pusssen<33

trööööött

hejhej!

Nu är jag riktigt trött, skriver senare ikvl!

pusssen<3<3<3

Idrottsdag

hejhej!

Har ni sovit gått? Själv har jag sovit för lite känns d som. Tittade klart på Jersey Girl som slutade 11 och sen la jag mej och läste tidning till typ halv tolv sen somnade jag nog. Så d var kämpigt att gå upp :p

Idag har vi idrottsdag. Men jag ska nt vara md så mkt för jag har ont i huvudet och halsen som jag sa förut så mamma har skrivit en lapp :), för annars får man prick elr ngt?:S
Hursomhelst :)

Vet ni? jag har ju sagt att jag ska fixa min blogg, och nu är jag md i en tävling om att vinna en skiit fin design! Titta på d en här : http://naztysbunny.blogg.se
Fin va? :D
OM ni har något tips om nån annan som oxå lottar ut degin:ers så säg till!

Men nu måste jag göra mej klar, bussen kmr 6 min över åtta.

Ha en bra dag!

pusssen<3<3

jersey girl

hejhej!

Nu har jag sett på Idol klar :) bra som vanligt :p

N titar jag på jersey girl som är en jätte bra film md Ben Affleck mfl:)
Den ahndlar om att han och sin fru (jennifier lopez) ska få barn men under födsen så dör jennifer. Och Ben får ta hand om sin dotter själv men har ett mkt jobbigt jobb som tar mkt tid så han fluttar in hos sin pappa så att han kan ta hand om dottern men sen fattar Ben att han får ta hand om henen själv och massa mer :) jättebra :)


Köpt idag :

idag har jag köpt en marinblå tjockärmad/koft tröja typ :p från Gina tricot på 150 kr och ett par svarta mjukisbyxor från Statium för 130 kr.( Kan nt ladda upp bilderna som jag har fösökt gjort i typ tio min nu, sry tar bättre bilder imorn och sätter in(=)

Imorn så ska jag ha frilufsdag elr idrottsdag, hela hagstadiet har d imorn. Men jag ska nt vara md så mkt för ajg har ont i magen, i halsen, hostar och har ont i huvudet, men lite kan jag kasnke göra ;) Sen efter ska jag kanske köpa en annan kofta på Gina tricot för 180 som är snygg :D

nu ska jag gå och ta ngt och dricka och sen gå tillbaka till tv rutan :D

Skriver imorn!

Hare bra pussen!<3

Dagens

hejhej sitter och tittar på idol nu skriver ett roligare inlägg senare och md bilder från dagens köp :)


Här kmr dagnes sak ahha :p som ni kan läsa innan d andra inlägget ;):p

Dagens humör: glad, flamsig och trött :p
Dagens borde: sova, vila, fixa så att lboggen blir finare :)
Dagens frisyr: utsläppt och toffs
Dagens smink: mascara, foundation, puder och täckstift typ :p
Dagens klädsel: Jeans, grå tjocktröja, vitt linne och svarta nike skor
Dagens planer: titta klart på Idol, fixa i bloggen och aksnke pligga lite:)
Dagens vill ha: kofta från gina, och typ hundra saker mer(A)
Dagens längtan: nästa månads pengar :) och till helgen
Dagens fundering: Vilken bussa jg ska ta imron till studenternas
Dagens beroende: musiken i mobilen :p
Dagens tråkigaste: Skolan
Dagens ord: Trög xD
Dagens personer: Tjejorna i skolan, pardis, diana, heddia, melina, sandra, delara och massa fler :D
Dagens tidning: GLAZE
Dagens låt:  alla på min mobil :p

Skriver efter idol, pussen<3

Finare blogg

hejhej bloggen!

hur har ni sovit? Själv har jag sovit ganska bra :)

Jag börjar md rubriken på en gång. nu har ju min blogg varit ganska tråkig på senaste inga bilder elr ngt. men nu ska jag fixa den, i helgen om jag hinner och hittar nån som kan göra en sån där sak md bilder xD och sen ska jag fixa en fin bakrund och lite så :) Kul va? :p


D är konstigt för jag stiger upp två timmar innan skolan börjar, men går en halvtimme innan den börjar. Så jag har en och en halv timme på mej. Och ändå så måste jag stressa för att komma iväg i tid? Jag måste lära mej att kunna fixa mej mkt fortfare! :p

nu är jag åter igen sen har nt klätt på mej än elr borstat tänderna :p

Slutar sent i dag- 4 sista timmen är matte och vi har d i en timme, orkar nt :(
Sen efter ska jag till stan för att köpa en koft-tjocktröja på gina och ett par mjukisbyxor ;)
Efter blir d hem och vila till frilufsdagen-idrottsdagen imorn, vill verkligen nt vara md för d är hela högstadiet :p men vi få se, hoppas att jag är sjuk iaf :p

Nu ska jag gå om tio min, skynda skynda :p

Skriver senare ikvl!

Ha en bra dag :)

pussssen<3<3

Träningsvärk

hej hej bloggen=)

Nu sitter jag och äter frukost, har läst lite blogagr och så. Sen ska jag efter frukosten klä på mej och borsta tänderna sen är jag klar och hinner nog till skolan utan att springa :p

Jag har fått träningsvärk i rumpan, nt från dansen men från när jag red hos maija, var nt precis van och har nu ont i rumpan :(
måste bara upprepa att jag älskade dansen:D Sä jäävla kul :D
 Just d, d påminner mej att ajg måste anmäla mej :p ahha, asso på datan och betala osv.


Idag så har jag 4 lektioner, matte, b-språk, slöjd och idrott. Som nt kmr bli kul för d regnar ute och är skitväder och sen har vi ute gympa..

men nu msåte ajg fixa mej och träna på spanksaglosorna en gång till och sen gå för att möta melina :)

Ha en underbar dag :D

pusssen<3<3/ssara'

Dance is my life

hejhej!

Jag har kommit hem från dansen nu :) elr för typ 20 min sen ;)

Jag och sofia gick först på fel dans, elr honsa att vi skulle gå på den men d var fel, ajaj ajg vet nt. Men vår lärare sa att vi skulle gå på nivå två nt ett som vi var på för dansen nivå ett skulle dansa hade vi redan dansat typ.
men iaf, dansen vi går på nu,är SKIIT KUL!!! älskar d!! D var såhär dans jag ville ha när jag började på disco två år sen och nuuu har jag äääääääääntligen fått en dans som är som jag vill ha den :D:D D är sjuukt snyggt och = SARA dans!! ååååååååååååååååååh älskar den bah'! *lycklig*
Så nu börjar dansen 6 och slutar 7 så jag hinner hem mellan skolan och dansen :)
 
Nu ska jag äta lite middag mums mums :D

hare bra skriver säkert senare :D
<3<3

Update

heej<3, sry för att jag nt har skrivit.
Lite saker jag har gjort:

Fredag:
var md agnes till typ sex sen så var jag bara hemma (själv(A)) och titta på tv och slappa

Lördag
:
var hemma på dagen och slappa (igen :p) Sen åkte jag till knivsta till maija typ 8 fast d blev nio för jag missade tåget :p den skulle åka om typ en minut ohc jag stod och fösökte få upp dörren men den öppnade nt och sen åkte tåget! Typiskt mej! Aja, sen hos maija så titta vi på film, först raise youre vocie(A) Sen när vi sett i typ en halvtimme så skulle vi gå ut md maijas hund och derast gästers hund. Och så när vi var typ utanför deras hus så la vi oss på skogsvägen och titta på stjärnorna(AA) vi såg stora kalavagnen och lite mer ;D Sen gick vi in för att gästernas hund börja låte asso ni vet lidande läte elr ngt XD Sen titta vi klart på filmen och sen titta vi på Matirial girls(stavning?) och sen signs men nt hela för jag somnade XD haha sen så tog vi bort sminket och så sen gick vi och la oss och snackade :)

Söndag: Jag vaknade typ först kvart i 8 sen 9 och sen typ kvart i tio och d var ajg vaken och vilade typ och sen så vaknade maija 10 :) Sen så åt vi frulle och titade på raise youre voice (igen) och sens att vi datan ett tag och sen så gick vi til stallet, maija ville tvinga mej att rida och sen ville jag träffa henens häst som var sjuuukt fin :D kna sätta in bild senare ;)
men jag red faktist ;D D var skit kul (AA) ahha, och maija sa att jag var duktig *stolt* Sen så kom maijnas släkt en liten del av den, har typ träffat hela henens släkt nu XD Sen red henens kusse och sen åklte vi hem till henne igen. Sen åkte jag hem typ 6 och träffade agnes och vi gick till gränby, jag köpte en concealer(täckstift och agnes köpte oxå d fast ett annat märke typ elr d var samma märke men nt samam sak, hursomhelst.
Sen gick vi hem till mej och åt och tittade på tv, och sen så följde jag agnes till bussen i d iskalla vädret(!!) OSen så hade jag fotbad och tog bort mitt nagellack och så :) Sen fixade jag mej och la mej och tränade på kemin :)

Nu måste jag gå,  jag måste fixa håret och klä på mej på en halv timme :p skynda skynda.
Skriver senare idag efter min dans, jag måste hitta dit och amssa sksa snacka md sofia i skolan. aja, hare bäst!

puss/ssara'

RSS 2.0