torsdag

hellu!!

Igår vare sjuukt kul =) agnes kom oxå hit runt kvart över nio sen busa vi typ en stund sen gick vi till liljehallen och köpte godis och chips (A) sen kom vi hem och busa lite till och sen titta lite på tv, tog kort, höll på med datan, sen busa vi,spela twister och lite så :) sen typ vid 3 börja vi kolla på film, bee cool, men sofia tyckte det var tråkigt och somnade typ på en gång XD agnes somnade runt 4 och jag halv fem :p Sen på morgonen så väckte sofia mig och agnes typ halv tio, och jag var död då eftersom jag bara hade sovit fem timmar :p men sen somna vi om och vaknade kanske halv 11, lite med sömn iaf. Och sen kolla vi på en film som sofia ville att vi skulle se på igår kväll men jag och agnes ville inte eftersom det var skräck och det är inte jag och agnes så förtjusta i :p men vi såg på den på morgonen iaf och den hette the blair witch prodject (stavning:p) den är konstig XD rekomenderar den inte ! och sen åt vi- hamburgare, lekte och spela twister (: nu sitter dom och spelar ett spel som jag varken är bra på eller gillar- vem får sista ordet.
 
Idag vet jag inte vad som händer, skulle ju träffa maija med agnes, men vi får se :) sen vill jag oxå att alla tjejer ska till stan som jag sa :p men jag fick reda på at det inte var halloween idag XD men jag vill ädå göra ngt =)
har tänkt på en sak, jag maija agnes och sofia, jag kan tänka oss om 10 år vara som gabbi, susan, bree och lynett (desperate housewives) eller samantha, carri, miranda och charlotte (sex and the city) haha, (A) dom fyra tjejrna som alla snakkar om, elelr inte XD hahaha:D men älskar er tjejor !

nu ska jag gå till dom innan dom dödar varann :D ahah maija, jag saknar dig ! det skulle vara roligare om jag hade nån som var lika smart osm mig :D för agens och sofia är såhääääääääääär smarta :O dsom har hjärnor som 50 åringar, kan fan allt XD ahahah


skriver senare och då får ni liter bilder som vi tagit oxå ;), puss puss <3

bästavän ikvl !

hejhej!

nu får ni samma rubrik igen :D haha, ikvl så ska sofia sova här =) efter massa massa massa (!!) tjat så kommer hon hit, jag ska säga er att om man tjatar tillräckligt länge så får man offtast det man vill ;) haha!

maten blii mums mums, min beställning- hamburgare (hemgjord med persilja) och potatis klyfftor ist för pommes :) och ramlösa som dricka =) MUMS!! (A)

nu ska jag stressa sofia !

mohahahah(A)


skriver kanske senare =) puss puss <3

baka

hejhej!

Nu ska jag börja baka, kladdkaka babi :D mums!!
fast jag ska baka själv, heelt själv, eftersom min kallade bästa vän sofia dissar mig och vill inte göra ngt.. :( :@ ahah nej älskar dig ändåå !!


skriver sen

puss<3

ont i ryggen :(

hejsan hoppsan sunshines!

hur äre?
själv mår jag ganska bra, men har ont i ryggen :'/ vet inte vrf men har säkert sovit på fel sett eller så :p

haha, igår kunde agnes inte komma :( för hon skulle träna med sin mama och den tiden som passade var 9-10 så hon kom hem sent och kunde inte komma eftersom hon bor såhääär lågt bort :p

Idag så ska jag vara hemma, eller vara med ngt, få se =)


Nu ska jag äta frukost ( : rostaed mackor med skinka, det vanliga :D hahah.

skriver mer senare! puss puss <3

bästavän ikvl !

hejhej!

hur mår ni ?

förlåt för dålig uppdate idag och dom senaste dagarna och veckorna, det har inte hänt så mkt, så det finns liksom inget att skriva XD ,en nu ska jag ta och skärpa upp mig! jag har ju höstlov! jag har ju massa ledig tid att skriva : D
-för det mest :p

Idag har jag inte gjort så mkt. Vaknade 5 över 12, riktigt sent, jag somnade trost allt runt 20 över 12 !
Sen efter jag vaknade så ringde alexandra (som vanligt, ahha nej<33) och vi snakkade ett tag =) sen titta jag klart på skräck filmen jag såg igår med Sandra. Det är en på youtube som handlar om självmord, skit konstig, den är hemsk iaf! Sen så har jag höllt på med datan och kollat på tv, och gjort varm choklad :D muums sen har jag snackat med agnes i telefon i typ en och en halv timme :D och hon ska hit ikvl och sova över :D vi ska typ hyra film och så =)

I veckan är jag ganska upptagen =) imorn ska jag antagligen vara med agnes eller ngt, sen på torsdag är det halloween, och mina planer är att hämta alla tjejkompisarna och gå på stan :D inte så extremt halloween'it men jag vill göra ngt iaf (: måste bara fråga dom oxå XD sen på fredag så kmr min kusse på kvällen och ska sova över och åker hem på lördag kväll och sen ska jag vara med alexandra på söndag eftersom hon tjaaaaatar såhäääär mkt att vi ska göra ngt och att jag ska komma hem till henne XD hahahah, nej jag vill vara med henne oxå :D vi ska nog bara vara hemma hos henne och kolla på film om jag får välja (A)

Maijas kusin är ju hos henne, men jag vill träffa maija! :'( saknar min bästa vän! <33 hon och hennes kusse kanske kan komma till stan imorn och träffa mig och agnes (I) smart jag är :D *stolt* ska fråga sen :D haha XD

här kmr lite bilder på mig och agnes(mest agnes :p) från i söndags =) :


bby<3


hahah inte beredd??


gullunge !


haha, agnes egen kommentar: SARA det ser
ut som att jag har en klänning på mig!!HAHA,
och nu har hon bytt till en mindre storlek XD


Alltid <3


HAHAHAH ser ni?!?!? XD


Omg! *pinsamt*


Och nu har alla sett in i agnes mage.. XD


agnes och sin älskling !


Vi älskar dig ! /agnes och sara


muuuuuuuuums !!


ni betyder<3 /sara och agnes


omg, sötnos !!!


hahah sara har damp XD


Soet <3


Älskar oss !


ppuuuussss


Älskling <3


För att vi är bäst !


kraaaaam <3


hare bra!! Skriver säkert senare =) puss puss <3

bästa vän

hejhej!

igår så var jag inte med maija för hennes kusin kom och hon visste inte det innan, men jag var med agnes ist:) Vi träffades vi willys och jag köpte lite godis och hon köpte tuggummi, sen gick vi runt sen gick vi till sofia för jag behövde på toa, sen gick vi ut och sofia skulle smsa när vi skulle träffas sen efter hon hade ätit, sen gick vi runt i fålhagen och agnes tog min jacka och sprang iväg så jag gick runt i t-shirt i typ tio min, blev lite förkyld(A) det var kallt och regnade jippie :p efter gick vi till vaksalatorg för att träffa diana hennes kusse och pardis, efter så gick vi runt sen snacka med sofia i telefon sen gick vi till nofa och pardis drog hem. Sen fick jag choklad av dianas kusin och jag fösökte att stoppa i choklad i agnes munn, sen tappa jag den på marken och trampa på chokladen(A) efter sprang hon runt och försökte stoppa i den chokladbiten (som hade varit på marekn) i min munn!! USCH så vi sprang runt där, sen kasta hon chokladen när mitt öga och jag fick ont XD sen gick vi till willys och tog kort och köpte dricka. efter gick vi hem :D

man fatta inte så mkt sry:p

Nu ska jag göra mig färdig för jag och agnes ska till stan och lämna tbx hennes jacka =)

Skriver sen puss puss !<333

maija ikvl!

hejhej!

Kom hem för ett tag sen, skit kul på dansen,a sso vår dans kmr bli snyggast av ALLA! verkligen :D sjuukt fint :D haha
*ego*(A)

När jag kommit hem har jag sncakt massa med min borsa och min mamam om massa olika roliga saker:d sne nu sitter jag och snackar med massa personer på msn :D

jag skriver innan jag åker till maija, ska ta tåget 9.13 så det blir runt halv ni ;)

puss puss <33

vinter tid

hellu!

Idag vaknade jag upp i panik. Jag kolla på klockan och jag skulle varapå dansen om en timme. Och det tar lång tid för mig på morgonen och jag visste att jag skulle komma försent, sen så smsa min kompis mig och sa att det var vinter tid, tack tack tack! Perfekt timing !
hahah.

Idag så blir det dans, sen kanske kompis eller ngt sköjj!

I veckan så ska jag rida oxå ! på maijas häst :) kul kul, jag har aldrig sett mig som en rid-tjej men jag tror att jag är en liten liten rid-tjej inombords :p

Appropå designen, hon som skulle ah gjort den ska typ inte det längre, eller hoin har inte skickat mail iaf, så ajg ska be min syrra göra en när hon kmr hem. Nu är hon i finland med sin bästa kompis, för att henens kompis farfar har dött, och de är minnesstund där.

litet konsigt inlägg, förlåt. Skriver meer senare!! puss<3<3<33






tröjan jag köpte igår =) Rea 50 %- 50 kr :) Fin va? (A) :D

jacka!!

helluu my darlings!

Now I'm going to write on english all the time, nej det ska jag inte för jag kan inte engeska såååååååå bra XD

Jag har hittat en jacka!!!:D Det är en sån som diana har fast röd:) ska kanske byta till svart, kanske :p haha -.-

Sen käpte jag en t-shirt oxå, nu ska jag snacka vidare med sandra på msn =)


puss hare bra!!<33










tjockis jacka:D bilder på t-shirten kmr imorn ;)<3

sthlm

hejhej!

hur mår ni ) själv mår jag bara bra =)

Jag har blivit färdig nu, ska tills thlm med mamma för att leta efter jacka (: behöver verkligen en vaaarm:D

När jag kmr hem ska jag stäääda, det behövs, det känns som att hela min garderob på golvet :S

hahah, men nu tjatar mamma att vi ska åka :p

skriver senare!

puss puss, <3


titta själva :p

Sofiaaa

hejhej!!

hur mår ni?=)

Själv mår jag bra.

Skolan var bra idag, var med massamänniskor och sen på lunchen så kom amanda och jag var med henne ett tag =) Sen efter skolan så gick vi till stan, jag, delara, sandra, pardis, becka, melina, dianna, heddia, oskar, hussien, andreas och simon. Sen gick oskar :( och sen killarna sen var vi tjejr på stan :D

nu har jag kommit hem för typ fem min sen har handlat med mamma oxå =)

Sofia kom nyss så nu ska vi leka :D

hare bra!

puss puss <3

Mellis

hejhej!

hur mår ni? själv mår jag bara bra! Förlåt att jag itne har skrivit,det har varit så mkt nu, och sen har datan inte varit ledig så mkt..
nu sitter jag och äter lite seeeeen mellis, mamam kmr lite sent och blev hungrig nu :p Äter yoghurt med Special K red berries. inte min favorit fakttist, Blev sugen på det för några dagar sen så min kära mamma köpte det till mig<3 men nu när ajg smakat är det inte så gott som jag trodde.. :/  Det smakars om sånna där rosor, torkade som man kan ha i en skål fö at det ska lukta gott. Om man titar på dom så kan man iaf tänka sig hur som skulle smaka, så smakar bären enligt mig :p hahaha.

Lite uppdatering.

Onsdag: Skola, stan med agnes<3 sen hem :)

Torsdag(idag): bara skola och lite kompisar och sen hem :) Dagens samtalsämne med melina var rasism. Kul att snacka med henne :) tahha.

Nu ploppa rostmackorna upp ;)

Det kmr bli mkt bättre bloggning, lovar! :D
puss puss, <3

Nackspärr :(

hejhej!

Jag kom hem för en stund sen, och är sjuuukt trött :(

i morse ringde aldrig väckarklockan, så jag hann inte göra persiska så jag slapp gå på det idag, men jag fick skynda mig till skolan ist:p Och det gick inte så lätt eftersom jag har N.A.C.K.S.P.Ä.R.R!!!! :'( Men jag slapp gympan iaf XD

Imorn efter skolan ska jag på stan med agnes bvän, ska leta efter shorts, ska simma på torsdag, behöver kanske en ny bikini oxå, (även det är svårt att hitta det nu!!) ska gå och prova min som jag har nu, nu :p

hahha,

Skriver senare!

Puss:D<33

dans måndag

helluu!:)

hur mår ni alla?=)
Själv mår jag bara bra, lite trött bara..

Idag så händer inget speciellt, skola, sen hem sen dans. jag är verkligen sugen på att dansa idag eftersom jag inte dansa igår. Nästa termin ska jag börja på jazz, och sen vill jag börja på cheerleading men ska vänta innan jag skämmer ut mig för massa människor XD

Och på discon så ska vi ha 70-tals tema, så vi ska typ dansa i peruker och fuuula kläder i början och i slutet, fattar ni va pinsamt?? Alla mina kompisar är där och så, USCH!! men jag vill börja dansa i början så det är över så fort som möjligt :p
Vi ska kanske dansa i par då oxå, jag och sofia ska isf dansa tsm, och jag ska vara vänster, jippie :p jag är bra på den men bättre på höger :p men jag får bara träna så det blir lika bra :) Men det är inte säkert än :p

i helgen har jag bara tagit det lugnt, i fredags var jag med pardis och dom, lördags bara hemma, och söndag bara hemma ( :

vad har ni gjort i helgen? :)

Nu ska jag gå och klä på mig och fixa håret =)

ha en bra dag! puss,<3


Sunday

hejhej!

hur mår ni?:)
Själv mår jag lite sådär. Såg nyss på gossip girl, jag säger bara: OMFG!! Serena har dödat nån:O du skämtar!!! Shiit, *måste lugna ner mig* XD
Annars är jag bara lite småstressad har typ 200 sidor kvar på min bok som ska vara klar på onsdag:/ Ska läsa lite u innan i hennes skor börjar som går på 3:an :) älskar den filmen :)


idag har jag inte gjort ngt speciellt, vaknat, läst, stannat hemma ist för att gå på dansen för det ahde blivit fööör mkt. Vår bil har inget batteri och sladdarna har min pappa men vi ska fixa den idag, men jag skulle ha behövat att åka buss till dansen, och typ inga bussar går på söndagar. Så jag  hade behövt ta bussen hemmifrån 12 sen vänta i stan på andra bussen i 20 min, sen efter dansn behövat vänta i en halvtimme på bussen till stan och sen i stan vänta igen i 20 min och det verkade lite onödigt:p Så jag har bara varit hemma idag =)

nu ska jag läsa lite, tror jag(A)


puss, <3



mitt ansikte är utsuddat för det blev heeelt cp:e :p

lördag

Förlåt att jag inte skrev mer igår!

Efter skolan så var vi massa männsikor som var tsm sen gick vi till musikenshus, det var typ jag, pardis, heddia, diana, oskar, marwin, en till kmr inte ihåg vad han hette xD Sen gick oskar, sen kom gustav och emeli och hennes kompis sen gick jag pardis, heddia och dinana till busshållsplatsen. Och jag och pardis åkte hem till henne. Sen har jag tappat mina vantar :( vet inte vart, anntagligen på bussen, leler är dom hos parids, vet inte. Men när vi kom till pardis åt vi lite sen gick vi ut och var med delara gick jättee långt, på en skit mörk väg mellan två åkrar utan nån belysning, skiiit mörkt!! Sen stanna vi och tog lite kort och sen gick till sandra och sa hej sen gick vi hem och åt och sen åkte jag hem(A) ruuuulig dag babes:D Många sen det blev XD

Anyway.

Idag ska jag bara slappa, skulle till stan men orkar inte göra nånting idag, så det blir imorn ist.

Skriver senare! Älskar er<3

Blder från igår! :D


Som ni ser har jag konstiga kläder på mig, mina strumpo högt upp, stoor halsduk jag fick låna av pardis och så:D



Älskar dej<3



ojojoj vilken suddig bild!:O Skyller på delara som var fotograf:p



HAHAHAHAHAHAHAHAH titta hur jag sitter!!!!!!!!!!! *GAAAAAAAAAV*



Suddig puss bild :p



Pardis våltar mej:O hahah <3<3<3<3

Fredag

helluuu my sunshines!

hur har ni sovit? Själv har jag sovit heelt perfekt. Det har varit en sån morgon att allt har gått stabbt utan att jag har stressat och det har bara flytit på:)

Jag har nu duschat, sminkat mig, ätit frukost, fixat nästan hela håret och klätt på mig. Dagens kläder blir mjukisbyxor linne och tröja, kände för en mysdag :) och i min skolan är det alltd minnst 100 personer som har mjukisar:p en mysskola XD
Iidag efter skolan händer ingenting få se om jag är med nån eller inte. Min mamma får lön på fredag så vi ska åka till sthlm på lördag för att leta jacka:) eftersomd et inte finns nån i uppsala! :@ och kanske stanna och träffa mina kusiner oxå ;) två flugor i en smell :p haha nej<3

men nu ska jag gå och göra mej heeelt klar!

ha en skiit bra dag!:D

puss<3

fysik prov

hejhej!

min dag har varit supääär! underbar dag:D nästan alltid ngt fel:p

Dagen börja med matte, sen så skulle vi till liuvskunskap saken, och de regna ju som fan, men alla hade paraply och vi gick dit. Sen när vi nästan var framm så såg vi killen som är ledaren för samtalet cykla förbi haddia ba mend e var ju han:O och han stann och ba er lärare måste ha sagt fel i har inget idag. Vi ba: *Å?"=&")&/#/(#E/#¤)&#¤(&(#¤&)#(!"=¤!"%("!&=/"#  = :@
Så ahde iv gått i regnet i önödan och allas strumpr var blöta och skor så vi gick hem till heddia som bodde nära och fick låna strumpor. Sen skjutsade hennes snälla mamma oss till skolan. Sen hade vi SOoch sen sluta jag heddia diana och melina för ingen av oss skulle vara med på gympan. Men åter igen stanna vi i skolan föör länge till 2 idag:p och vi sluta 20 över 11 :p men vi var med dom andra sjuorna och så =)

imorn har jag fysik prov som jag inte har tränat ngt på:p tahha och sen har jag SO oxå :/ Men har en timme mellan 8-9 att plugga på :p

melina och jag brukar gå hem tsm, en bit och vi har alltid ett samtalsämne. Igår var det yrken och idag var det Iran:p tahha, alltid lika kul babe:)

Nu ska jag kolla på vänner!

puss puss!<3



Diana och jag vid musiken:D<33 älskar dej hjärtat<3

Onsdag

hejsan hoppas fina läsare! :)

Som ni märker är jag på bra humör idag, lite barslig av mej är jag oxå, så det kmr nog bli en ruuulig dag idag!

Mitt natt har varit suverän! Förutom att jag läste till typ kvart över 11 och sen när aga höll på att somnna börjar min brorsa hålla på i köket med skålar och massa, sen börja han mixerstava ngt! Och alla som har en sån, vet hur högt och hemskt det låter. Sen när han äntligen slutat kmr mamma hem som var ute med ett par kompisar och ba heej! och sen jag ba heej, men stäng dörren!! Sen kunde jag somna :)

Igår vid middagsbordet så snackade jag min syrra och min mamma om musik och bild, asso ämnerna. Och jag tycker dom är så otroligt onödiga, och sen räkna vi ut att om man hade musik i en och en halv timme(som vi har) varje dag eller vecka, tror de var vecka iaf, från när man gick i ettan till nian, så slösar man, en månad! juste en månad på ett onödigt ämne som man hatar och inte kmr ha så mkt användning för! Heeelt onödigt!! usch!
och bilden, de är ett sånt konstigt ämne, liksom man får betyd på om man kan rita bra eller inte, det är liksom, jag kmr inte kunna komma in på linjen jag vill gå på utan ungefär MVG i alla ämnerna(lycka till, jag vet) och då äre som: Sara om du inte kan rita fint så kmr du inte bli det du vill för då har du inte MVG i allt. Man ba: WTF?!? ååh, irriterad jag blir!

Slutsnackat om det, tbx till mitt glada humör!

Min bok som jag läser, Djävulen bär prada, den får jag massa ideer från, typ att jag ville ha voffllor:p och här kmr ett till, dom hade i boken på sina julklappar vitt omslagspapper med vita band, och det ska jag ha! :D Lite tråkigt kan man tycka, men inte jag, det blir skit gulligt,
tänk er vita papper med pärlmors färgat band! Mums:D tahha

Men nu ska jg fixa klart mig ochs en kanske träna lite på engelska(har engelska prov idag, önska mig lycka till!) om jag har tid ;)

Efter skolan ska jag vara med Amanda, sen när jag kmr hem plugg :) men hinenr nog med ett litet inlägg i mellan allt =)


Ha en bra dag sötnosar!

75 av 89

hejhej!

hur mår ni alla? själv mår jag faktist gaska bra, lite trött bara.
Imorse så försov jag mig, var vaken typ halv sju sen somnade ajg om och vaknade 10 över 7:/ inte så bra eftersom jag skulle göra min persiska i morse :/ hann iaf till skolan och fixa mig och göra persiskan! Puuh!

idag fick vi reda på vad vi fick på spanskaprovet och jag fick(oj de finns ingen pil spom visar uppåt men jag menar titta på rubriken :p haha) men jag fick 75 av 89 iaf. Ganska bra faktist, om man är jag ioförsig eller hur man stavar. Men karta uppgiften som var med kunde ja inte så det blev 8 poäng avdraget på de, sen hade jag lite fel på andra saker oxå. Men jag är ganska nöjd iaf, om man hade betyg skulle de bli ett VG iaf :) För 44,5 var Godkänt ;)

Jag hade glömt mina gympa kläder idag, och diana så vi gick hem til henne(hon bor två minuter från skolan) och vi tittade på kort och så hitta ett skiiiiit sött kort på henens dagis där Cecilia var med, Agnes, Isak M, Thanne och sen en i b:p awiiiiie vad agnes och cecilia var söta asso!!:D Sen hitta vi en skiit söt bild på Dianan oxå, när jag hittar min "föra över sladd" så lägger jag in dom ;)

Men nu ska jag äta mellis(A) puss puss!!<33

Trött!!

hejhej!

hur mår ni?
själv är jag allt för trött för skola! har sovmorgon i en halvtimme idag som vanligt(inte mkt men ngt iaf!) och jag sov bort hela den halvtimmen ist för att gå upp att duscha, fan oxå! Men jag får duscha efter dansen ist..

Idag har vi lång dag:(

Sen blir det dans och sen massa plugg! Ska plugga till spanskan, engelska provet och fysikprovet. Glömmde engelskan i ksolan över helgen så jag får plugga massa engelska idag. Fysiken kan ajg nästan, lite kvar bara =)

Men nu hoppar bröden ut utrbrödrosten! Visste ni att förra året i USA så var det bara 9 st som hade dött i bilolycka eler vad de var och 167 eller ngt  av brödrostare! Konstigt va? XD
haah, där fick ni lite fakta oxå:p

Men skriver sen!

puss puuss<33

Söndaaag

hejhej!

förlåt att jag inte skrev mer igår!

Igår var jag med sofia, vi möttes 4 vid skolan och gick efter till willys och köpte godis :) tjockisar vi är:D
Sen gick vi hem till henen snacka med gurra och några till på msn, tog kort och massa mer :D
Efter ett tag så hjälpte vi till hennes mamma att dukta och ta fram saker och massa till kräftskivan. klockan sex så kom deras kompisar, och de var kulikuli:) Sen på kvällen så titta jag och sofia på Harry Potter XD 3:an. Och tv var långt bort från soffan där vi satt så jag såg typ inget om jag inte satt normal och det går ju inte om man heter sara och ska sitta skönt:p så jag såg bara lite och hörde ist för att läsa:p och somnade ett antal ggr XD Sen läste vi lite och snackade och somnade halv två. Sen på morgoenn så läste vi och snacka och sen åt och sen kom min mamma och skjutsade mej till danse. Det var kul som vanligt =)

nu ska jag snacka med anan syster som säger ngt på msn:p

hare bra!!

puss<33

Vofflor!

hejhej!

hur mår ni?

själv mår jag super =)

Vaknade  halv tio och då börja jag läsa min bok- djävulen bär prada. Den ska vara färdig näst nästa onsdag, och jag är på 7 kapitlet av 18 :p
 När jag läste så snackade dom om vofflor i slutet, blev såååå sugen så när jag hade läst klart kapitlet så steg jag upp och fixa mig lite fick ica kortet av mamma och gick till ica för att löäpa voffl-smet och grädde:D

har nyss visspat klart smeten och mamma jobbar för fyllt med att vispa grädden :p

idag så ska jag till stan först, för att leta efter jacka och förmodligen köpa skor.

Sen senare på kvällen ska jag kanske hem till amanda i sävja, hon är hos mamma i veckan ;) och  om jag åker dit ska vi till ica och hyra  film och godis :) Vill jag iaf(A) hahah:D

Vad ska ni göra idag? :)

nu är voffeljärnet varmt! Dags att göra vofflor:D

puss puss!<3

äntligen fredag!

hallojsan!

Hur mår ni?

Själv mår jag faktist toppen! Igår somma jag runt 11, sen vaknade jag av mig själv(!!) kl 7:o Min mpobil hade rammlat ur min säng inatt och batteriet och allt hade rammlat ut, så tur att jag vaknade!

börjar nio idag. So första lektionen, inte mitt favvo ämne precis utan tvärtom, men måste "satsa" på det, för man måste ha MVG på det om man ska komma in på båda frisör och jonalist linje :/ Jag skulle kunna ha haft sovmorgon idag, för att om man gick på en "kurs" i måndags om typ president valet elr ngt, så skulle man få alippa SO:n idag, men eftersom jag har dans exakt tiden vi skulle vara där, 18.00-19.00, så kunde jag inte :(


Igår så slutade jag och melina och heddia klockan 20 över 11, eftersom vi inte var med på simmningen. Men vi var kvar i ksolan ända till halv två! :S typ var med tjejerna och lite så :) Sen så gick vi till willys och jag köpte marabo chocklad och Hänt Bild =) Älskar skvallertidningar :p det stor verkligen mkt!
T.ex att Brad och Angelina ska göra slut och att brad blivit tsm med Jennifier igen!!! :D:D:D har alltid önskat de nu i 6 år :p ahha, och att Lindsey (lohan) blivit kär i Viktoria beckham :p och att hon vill ha barn och ska fråga en av sina ex om hjälp XD Sen oxå att Hide Klump varit på en dejt med John Mayer som är typ oxå ihop med Jennifier(han var på dejt med hide bara för att göra jennifer svartsjuk :S), asso Brad och jennifier var typ bara på "G" hahah :p och de vara bara några saker:p

men nu måste jag sluta!

Efter skolan händer inget speciellt, kommer säkert hem tidigt" Skriver då! puss puss <3

Drömmar

hejhej!

hur mår ni? själv mår jag bra! förutom att jag har ont i mina tänder :/ Dom två längstfram där nere, asso tänderna man har nere :p de dunkar och jag vet inte vaad : ont gör det iaf!

idag så har jag 4 lektioner, matte, mentorstid(man får bara information), SO och gympa. Vi ska simma idag på gympan men inte jag :) Ska det nästa vecka och näst nästa vecka ;)

Efter skolan händer inget speciellt :)

Förra veckan på torsdagen (när vi hade mentorstid och liten stund på SO:n) så var vi tjejer på en sorts livskunskaps sak i en kyrka.Killarna gör idag och sen vi nästa vecka osv. Och då var det mkt om framtiden och drömma, vi fick först göra som en "mina vänenr boks lapp" om varann man var två och två och fråga massa frågor. Sen tog dom fram massa bilder och man skulle välja en eller typ två-tre bilder och sen skulle man förklara vrf man valde den. Sen ställlde dom två frågor till varje person och ställde en fråga och då skulle man svara fort. Och då fick en tjej frågan: Vad gör du om 10 år?
Jag tänkte på den då. Och jag vet exakt vad jag vill bli.

Jag vill bo i New York och jobba på en modetidning. Anntlingen äga en eller vara typ assisten eller ngt :) Sen ha en underbar pojkvän och bo som Carri i Sex and the city, ni vet en trappa upp till dörren och sen en stoor garderob!


Så jag vill gå på Frisör linje, för man lär sig om mode och sådant oxå då. Eller jonalist linje. men man måste ha skiit höga betyg och paäng :/
Så jag får satsa på skolan!

Vad gör ni om 10 år?


ha en bra dag!

puss<3

marknaden

hejhej!

förlåt att jag inte skrev i  morse gjorde min persiska ;)

hänt idag?

Själv har jag bara varit i skolan sen lite marknad som är på vaksalatorg asso min skilan är typ på vaksalatog så vi går dit varje rast, men de är sista dagen idag. jag är på mammas jobb nu men sen när vi ska hem ska vi stanna där för jag vill ha en t-shirt som fanss där för 130 man fick välja vad de skulle stå på, jag ska välja sara eller typ dansare elr ngt (A)

när jag kommer hem ska jag PLUGGA!! har ju spanskaprov imorn, sen måste jag göra engelska oxå, skulle nog plugga ist för att hålla på med msn och så :/

men skriver senare ikvl!

puss puss

Måndag

hellu!

Idag har ajg en lång och hemsk dag :/ Slutar 4 och sista timmen är musik ohc vi har de i en och en halv timme! usch.

Efter skolan blir det hem och äta ngt sen till sofia och sen blir vi skjutsade av hennes mamam till dansen :)

Efter dansen blir det massa pluggane. Måste träna på spanska glosorna till provet och sen läsa en massa. Igår kom jag bara till sidan 93 så jag har frtf  300 sifor kvar att läsa, det blir ungefär 30 sidor per dag! :O

Jag vaknade lite sent så jag måste sluta nu och göra meg färdig.
Och man vill inte precis gå och skynda sig och sen gå ut i det hemska grtäa vädret! Det varmaste idag kmr bli 11 gradet men det skulle kännas som 9 :/ och nu skuöle det känans som 0! Urk!

Skriver senare!

hare bra! Puss puss <3

Lördag

hejhej!

Vårt internett har varit helt fuck up idag också :/
men vi kom på felet så de kmr inte hända igen :) hoppas jag..
hur som helst.

min södag har bestått av dans och gränby och hemma. Dansen var sjuukt kul! även inte Jessica var där. Men vi gjorde nya steg(vi har lagt till en av mina favvo dans steg i cheer, alla står med armarna och huvudet neråt sen är man i ungefär tre olika grupper, och sen går ena gruppen upp och låser sig när man är rak i ryggen och sen ramlar ner igen sen andra gruppen osv, så de blir i strömmen typ :p kan ta bilder nån gång och visa) och sen lärde vi oss att göra piruetter elr hur man stavar :p Sen efter åkte jag och mamma till gränby och jag hitta ett par fina vantar och sen köpte vi ett paraply, ska ta bild på vantarna ikvl så kan ni få se =)


Ni i kväll har jag sett på både One tree hill, som var lika bra som alltid, nästan bättre än vanligt! sen också Gossip Girl väldigt bra! men jag vill att det ska bli som vanligt, eller inte vanligt, men att alla ska vara snäll mot Blair igen! och att Jenny och Blair blir kompisar!
medans jag titta på det så gjorde jag lite syslöjd-läxa eller jag ligger efter(A) vi gör broderi, min ide att göra det vi gör nu, vi är en grupp på fem tjejer som ska jag en regnbåge, med 11 färger, alla gör en liten del asso alla gör 11 färger men bara typ en decimeter och sen syr vi ihop alla så blir det jättefint!


Nu ska jag göra lite spanska, vi har prov på onsdag, och sen ska jag läsa lite, vår svenskabok ska vara färdig nästa onsdag inte den som kmr utan den efter, och jag är inte ens på sidan hundra och min bok har 393 sidor :/ men som tur läser jsg någolunda(stavnign??) snabbt, och jag får läsa längre varje dag, bara man hade tid..



I kväll är det Fun with Dick and Jane, den är roolig! Såg den på bio för läääönge sen när den kom.
Så får man ett skratt efter allt pluggande :p


Oj det blev ett långt inlägg :p

Hörs imorgon bitti!

puss puss <3


amanda'v

hejhej!

idag har jag varit och letat efter jacka men hittade ingen :/ har så stora krav, elr inte stora, men anntagligen för stora eftersom jag inte hitta nån, de ska vara en svart, med fluff på sluta under rumpan, fina fickor, smalmodell och lite så.

Sen när vi hade letat så titta vi på skor(köpte inga ska köpa imorn ;D) och sen gick vi till ikea köpte ett saker man har bestik i, typ klistermärken elr ngt som man kan sätta på vägge, vet inte vad de heter samt ett till skohorn :p

Vi köpte rosa vattenflaskor oxå på nån sportaffär:D det är så sara, haha :D

Sen på vägen hem stanna v på willys och köpte mat och godis :)

efter jag har ätit(åt en korv på IKEA så är inte så hungrig men ska äta tacos sanrt :)) så ska jag träffa amanda :)

Ska hjälpa mamam me maten nu!

puss puss<33

Lördag

heeeej!!:D

Förlåt att jag int har skrivit!

igår så var jag ju hos alexandra, filmkväll, de var ajg agnes pardis och sen två i hennes klass. Jag har nog aldrig varit så mätt i mitt liv!
Vi åt mat och tårta sen huuuur mkt snacks som helst dom hade köpt typ tre st olika sortes chipt, minst tre påsar popcorn, typ 4 kilo godis och dipp och dricka och massa! vi åt inte upp allt utan typ mer än hälften var kvar XD

när jag kom hem så titta jag lite på tv och sen somna XD

Jag vaknade typ 10 men läste till 11(AA)


nu sittrer jag och snackar med maija på msn om köping, vi vill dit igen!! hennes mamam och pappa ska dit nästa helg så om det går ska jag agnes och hon hänge me (:
jag snackar oxå med anna om att vi ska träffas snart, vi ska förmodligen göra de nu i oktober :D

nu ska jag fixa mig, ska till stadium och leta efter en vinterjacka vill ha en lång som stannar under rumpan, den ska vara svart och sen ha såndär "ludd" elr vad de heter på luvan :p

skriver sen!

puss puss<33

fredag

hejhej!

förlåt att ajg itne skrev igår, hela dagen var vår internett helt sär, man knude inte vara inne på msn elr gå in på någon sida elr ngt! Den fixade sig på kvällen men min syster satt där hela kvällen :/

Igår så var det en kul dag :)

På musikenshus så var det en färeläsning eör ngt annat det var folk från olika saker:p ahha typ ställen man kan vara medlemmar på och så, och alla hade godis så jag och mina kompisar gick dit två ggr:D tahah(A) åt typ två kilo godis igår XD tjockis(AA)

Efter skolan så var jag me amanda<3 vi var först hos henne sen var vi ute :)

Efter så gick jag hem och titta på tv och åt :)

i veckan har vi bara haft tre läxor!!:D:D *lycklig*

Var det bara jag som såg på Frigen elr vad de hette på femman igår kl 21.00. De är en serie som jag kmr att följa! Så sjuukt bra!!

men nu måste jag skynda mig, har lite saker tilla ttt fixa :p

Efter skolan har jag utvecklingsamtal me mamam och min mentor, och efter ska jag till gränby och köpa en bh (den är såå söt se ut som en äkta rosa pantern bh! :p) och sen hem och fixa mig för jag ska till alexandra ikvl för hon fyller år :)

puss puss<33

greys anatomy

helluu!:D

hur äre?
själv mår jag faktist super, tror jag iaf.

Withney vann top model, visste redan men blev glad faktist, de här avsnitterna andrade min åsikt om henne!

Imorn så ska jag träffa Amanda efter skolan, vi ska hem till hennes pappa och vara ute typ :)
Jag har inte träffat henen sen typ kulturnatten :/ nästan tre veckor sen :(

nu ska jag till tv:n för att försätta att kolla på greys anatomy :)

puss puss <3


Amanda älskling<3

onsdag

hejhej!

sry för ett heeeeeeemskt förra inlägg!

Imorse så funkade inte publihsme så jag kunde inte skriva..

iger efter d hemska inlägget kolla jag på Desperate housewives, lika bra som alltid, nästan bättre eftersom detär nya avsnitt :D taha(A)

Idag i skolan var det kulisch :)
jag var helt konstig idag(A)
skrek och snacka sjuukt mkt och skratta och massa skit :p
sånna dagar har man ibland(AA) XD
Men vår biologilärare bög-tomas blev skit arg på mig melinusch dianusch och heddusch som skratta och så hela tiden XD så vi kmr inte få sitta brevid varann :'(

Efter skolan så börja d spöregna, så vi stanna på skolan och så sen så kom min mamma och hämta mej (A)

nu ska jag titta på tv och få mej i ngt, är hungrig(A)

puss puss <3


Agnes, maija & jag, livet ut bejbs<3

RSS 2.0